SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çete'de 15 Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün organize suç örgütü çetesine yönelik düzenlediği operasyon sonucunda adliyeye çıkartılan 44 kişiden 29’u Savcılıktaki ifadelerin ardından serbest kalırken, 15 kişi ise tutuklanmaları istemiyle üzere mahkemeye sevk edildi ve geç saatlerde tutuklandılar.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Malatya, Adıyaman, Ankara ve Antalya’da yapılan operasyon sonucunda 44 kişi "Suç işlemek için silahlı örgüt kurmak", "Örgüte üye olmak", "Örgüt adına suç işleme", "İhaleye fesat karıştırma", "Tehdit", "Adam yaralama", "Adam alıkoyma", "Nitelikli yağma", "Görevi kötüye kullanma", "Gizliliğin ihlali", "Nitelikli dolandırıcılık", "Resmi evrakta sahtecilik", "İçmek maksadı ile uyuşturucu madde bulundurmak", "Ruhsatsız silah taşıma", "Suçu üstlenme" ve "Adli mercileri yanıltma" iddiaları nedeniyle gözaltına alınmıştı.

Savcılıkta 13 saat süren ifade alma işleminden sonra 44 kişiden 29 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalırken; Bülent U., Ramazan Bülent A., Mesut S., Eyüp G., Mehmet G., Hacı Murat K., Erkan K., Mustafa D., Muhtat Y., Yusuf Ö., Cumali G., Mustafa B., Abdülkadir S., Abdullah Y. ve Ahmet Ö. adlı şüpheliler tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildiler.

Toplam 16 saat süren yoğun adliye gününün ardından, savcılığın haklarında tutuklama talebinde bulunduğu bu 15 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız