SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çetinkaya ''Dalga'' Geçti..

A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya (fotoğrafta sağ baştaki), erken seçim istemlerine yönelik yaptığı açıklamada, "Seçimi 2 gün önce yapacağız. Çünkü Kasım ayının ilk haftasında Pazar günü 1 Kasım'a denk geliyor" dedi.

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, AKP Malatya il binasını ziyaret ederek bir süre partililerle görüştü. Burada konuşan Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, son yapılan anketler hakkında bilgi vererek, "Geçtiğimiz hafta yaptırdığımız kamuoyu araştırmasında AK Parti yüzde 43.2, CHP ise yüzde 13.7, diğer bütün partilerin hepsi barajın altında. Erken seçim isteyenlerin sözlerine bakmayın. Onlar samimi olarak seçim istemiyor. Bugün 'erken seçim' desek hepsi fellik fellik köşe bucak kaçarlar" diye konuştu.

Seçimlerin normal süresi içinde yapılacağını belirten Çetinkaya, "Seçimler Kasım 2007'de yapılacak. Ancak 2 gün önceden erken seçim yapacağız. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam ayın ilk Pazar günü 1 Kasım'a denk geliyor. Yani 1 veya 2 günlük bir erkenimiz var" şeklinde espri yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız