SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Cevabı Sandıkta Verecekler'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mücahit Fındıklı, Akçadağ ilçesini ziyaret ettiler.

İki milletvekilinin ziyareti ile ilgili olarak, Çalık'ın sekreteryasınca gönderilen bülten şöyle:

"Malatya Milletvekili Öznur Çalık,kendi ağzından söylenmiş gibi bazı kelimeleri yayarak çamur siyaseti yapanlara en güzel cevabın Sandıkta verileceğini söyledi.

Milletvekili Çalık ve Mücahit Fındıklı seçim gezileri kapsamında Akçadağ ilçesinde ziyaretlerde bulundular. İlk olarak AK Parti İlçe binasını ziyaret eden Milletvekili Çalık Ve Fındıklı bura da bir süre partililerle sohbet etti.

Daha sonra ilçe esnafını tek tek gezerek destek isteyen Çalık bazı vatandaşların da sorunlarıyla bire bir ilgilendi.Beraberinde Akçadağ Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan adayı İbrahim Koşar Akçadağ İl genel meclis üyeleri adayları ile esnaf ziyareti yapan Çalık ve Fındıklı daha sonra ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen yemeğe katıldılar.

Kalabalık bir vatandaş topluluğunun katıldığı yemekte söz alan Milletvekili Öznur Çalık,belediye başkanı İbrahim Koşar’la Allah nasip ederse bir 5 yıl daha en iyi hizmetlere devam edeceğini söyledi. “Akçadağ’da hep birlikte hizmete durmak yok yola devam diyen Çalık ,İlçede birçok hizmetlerin yapıldığını ve bundan sonrada bu hizmetlerin devam edeceğini vurguladı. Çalık “Biz buraya yapacağımız hizmetleri konuşmaya geldik,380 toplu konut ihtiyacını konuşmaya geldik,ama maalesef görüyoruz ki çamur siyaseti yapanlar bizi hedef tahtası haline getirmişler.Ortaya bir iftira atmışlar,demişler ki “Öznur Çalık, Akçadağlıların oyuna ihtiyacım yok demiş” bunu söyleyeni müfteri ilan ediyorum, bunu söyleyeni Allah’a havale ediyorum. Ben Pütürgelilerin kızı, Çırmıkdılıların gelini, Akçadağlıların da bacısıyım. Ve ben çok net biliyorum ki Akçadağlılar Öznur bacısına sahip çıkar, bu lafı ne söyledim nede söyletirim.

Malatyalı bütün hemşerilerimle yaşayan herkesle ilimiz bir bütündür, Akçadağ kendine yakışanı her zaman yaptı bundan sonrada yapmaya devam edecektir.Bu dedikoduları iftiralara Akçadağ en güzel yanıtı 29 Mart’ta sandıkta verecektir” şeklinde konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız