SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cevabı Siz Verin"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:59:25
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekilleri ve milletvekili adayları, 1 Kasım seçimleri kapsamında ziyaretlerde bulundular.

ÇALIK.. 

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, "Türkiye'yi ayağa kaldıran parti, AK Parti'dir" dedi. 

Çalık, Malatya Devlet Hastanesi Beydağı Kampusu Çocuk Servisi, Gözde Akademi Hastanesinde hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya gelirken, Yeşiltepe Semt Konağı Turgut Özal ve Özalper Mahalleleri'nde ev ziyaretlerinde bulundu. 

Çocuk hastaları ziyaret eden Çalık, hasta yakınlarıyla sohbet etti. Çocuklarla yakından ilgilenen milletvekili Çalık, personellerin çalışmaları hakkında da bilgiler aldı. Daha sonra Yeşiltepe Semt Konağı'nı ziyaret eden Çalık, burada kadın kursiyerlerle bir araya geldi. Burada dikiş ve nakış yapan Çalık, kurslar hakkında bilgiler aldı. 

Çalık, AKP'nin Türkiye'yi ayağa kaldıran parti olduğunu ifade ederek, "AK Parti, dünyaya kafa tutan partinin yöneticilerinden oluşmuştur ve Türkiye, onlarla birlikte dünyaya kafa tutmaya başlamıştır" dedi. 

1 Kasım'da milletin sandık başına giderek, AKP'yi tek başına iş başına getireceğine inandıklarını dile getiren Çalık, şunları söyledi: "Partinin kurucusu Recep Tayyip Erdoğan ne zaman 'one minute' dedi, tüm dünya ayağa kalktı. Ne zaman Tayyip Erdoğan, ekonomiyi ayağa kaldırdı, dünya ayağa kalktı. Ne zaman Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı oldu, dünya ayağa kalktı. Ne zaman Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu'na görevi bıraktı, dünya ayağa kalktı ve dünya ayağa kalkmaya devam ediyor. 'Türkiye'yi karıştırmak, bölmek, iç savaş çıkartmak istiyoruz' diyenler var. Sizden istirhamım Bahçeli'ye gereken cevabı siz verin. Kılıçdaroğlu'na gereken cevabı siz verin. 'Terör örgütüne sırtımı dayıyorum' diyen HDP'ye cevabı siz verin."

ŞAHİN

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, "Elimizden geldiğince inşallah bu ülkenin daha da iyi bir şekilde imar edilmesi için gecemizi gündüzümüze katmak zorundayız" dedi. 

Şahin, Türkiye'nin geleceği açısından önemli bir seçim sürecinde olduklarını söyledi.

Şahin, kritik bir süreçten geçtiklerini ifade ederek, "1 Kasım seçimleri bizim için çok kritik bir dönemeç. Kritik bir süreçten geçiyoruz. Bugüne kadar yapılanları yüce milletimiz çok net ve bir şekilde görüyor. Ülkemiz üzerinde emelleri olan harici ve dahili bedbahtların yapmış olduklarını görerek, bugün artık ideolojilerin veya siyasi düşüncelerin ya da partizanlık yapacak bir günün olmadığını, mutlaka istikrarın tek partili bir hükümetten geçtiğini ifade ederek, ellerinden geldiğince bir takım partisel düşünceleri ikinci plana atıp, bu sefer mutlaka 7 Haziran'dan bu yana geçen o 4 aylık süre içerisinde vatandaşlarımızın oynanan çirkin oyunların farkında olarak sandığa gitmeleri gerekiyor. Paralelcisiyle, irili ufaklı bütün muhalefet partilerinin niyetlerinin ne olduğunu en bariz şekilde gördük. Bu ülkede bir daha kanın akmaması, istikrarın bozulmaması için, çalışandan iş verenine kadar her kesimin özveriyle baktıkları bir tek şey, bu ülkede güçlü bir iktidarın olması gerekiyor" dedi. 

Milletvekili Şahin, AKP'nin kurulduğu günden buyana kahir bir ekseriyetle iktidara gelen ender siyasi partilerden olduğunu kaydederek, "Elimizden geldiğince inşallah bu ülkenin daha da iyi bir şekilde imar edilmesi için gecemizi gündüzümüze katmak zorundayız. Aramıza nifaklar sokup, bu ülkeyi parçalayıp, o şekilde yönetmeye çalışan birçok oluşumların varlığından haberdarız. Ama milletimiz bizden daha da bilinçli bir şekilde bunların varlığını görmeye başladı. Siyasi partiler, demokrasinin vazgeçilmez unsurları içerisinde yer alan kurum ve kuruluşlar olmasına rağmen geçmişten bugüne kadar yaklaşık belki 100 yıldır bir tarihi olan siyasi partilere Allah'a hamdolsun bugüne kadar milletimiz hiçbir zaman için geçit vermedi. İktidar yüzünü de göstermedi. Eğer siz bu ülkenin kökleriyle barışık değilseniz, bu ülkenin insanlarıyla aynı duyguları taşımıyorsanız, aynı acıları yaşamıyorsanız, aynı ideallere sahip değilseniz elbette ki yüzde 10'ları geçemeyecek bir noktaya geliyorsunuz. Ama Allah'a hamdolsun biz kurulmuş olduğumuz ilk günden bu ülkede kahir bir ekseriyetle iktidara gelen ender siyasi partilerden birisiyiz" ifadelerini kullandı.

YAŞAR..

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, 1 Kasım'da yapılacak olan seçimin Türkiye'nin geleceği açısından önemli olduğunu kaydederek, milletin geleceği için sandığa gideceğini ifade etti.

Yaşar, genel seçim çalışmaları kapsamında, Hal esnafını, MOTAŞ çalışanlarını, Malatya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğünü ve Halep Caddesi esnaflarını ziyaret etti. 

Milletvekili Yaşar, Türkiye'nin geleceği için milletin bir kez daha sandık başına gideceğini ifade ederek, "7 Haziran'da ortaya çıkan tablodan AK Parti olarak kendi üzerimize düşen payları, dersleri çıkardığımıza inanıyorum. Bu bilinçle 1 Kasım'a gidiyoruz. İnşallah milletimizin desteğiyle yeniden tek başına iktidara geleceğiz" diye konuştu.

Yaşar, AKP'nin milletin partisi olduğunu belirterek, "AK Parti sadece bir parti değil. AK Parti, sizin bizim partimiz. Dolayısıyla senin benim istediğimiz bir hükümet olsun istiyoruz yavaş yavaş. Bizim çocuklarımız olsun bizim irademiz olsun bizim sözümüz olsun mesele budur" diye konuştu.

TÜFENKÇİ VE ÖNALAN

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci ile  6. Sıra Milletvekili Adayı Ufuk Önalan, seçim çalışmaları kapsamında Eski Şire Pazarı esnaflarını, Muhtarlar Derneğini, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğini, Kayısı Kent Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. 

Tüfenkci, AKP iktidarları döneminde uygulanan tarım politikaları ile birlikte tarımı, Avrupa'da birinci, Dünyada ise 4-5'inci sıraya taşıdıklarını kaydetti.

Tüfenkci, Malatya'nın hem tarım hem de sanayi kenti olduğuna dikkat çekerek, "Biz, sanayileşirken tarımı ötekileştirmeyeceğiz. Tarımımıza da sahip çıkacağız. Tarım denildiğinde Malatya'da öne çıkan olgu kayısı. Biliyorum ki Malatya, hayvan yetiştiriciliğini de son yıllarda başarmış illerden birisi" diye konuştu. 

Milletvekili Tüfenkci, 1 Kasım'da yeniden oluşacak AKP iktidarıyla birlikte Türkiye'nin yeniden bir sıçrama yapacağını ifade ederek, "1 Kasım'da oluşacak tablo, 7 Haziran'dan sonra ortaya çıkan belirsizliğin giderilmesi veya insanların önünü görüp, yatırım yapamaması noktasındaki tereddütlerini de inşallah ortadan kaldırır. İstikrardan, sosyal barıştan, toplumsal uzlaşmadan, kardeşlik, barış, demokrasiden yana inşallah tercihler kullanılır. Toplumsal barışın verdiği öz güvenle de yeniden bir sıçramayı gerçekleştirmiş oluruz" dedi. 

Önalan da, 1 Kasım'da AKP'nin yeniden iş başına gelmesiyle birlikte herkesin yüzünün güleceğini ifade ederek, "7 Haziran bir seçimdi. Ama seçimden de öte 7 Haziran'da oluşan tablo bütün dünya mazlum ve masumlarının pek beklemediği bir tabloydu. Bizde bu tablodan gerekli dersleri aldık. Sahaya bire bir inerek, çiftçimiz bizden ne bekliyor, ne söylüyor. Hayvan yetiştiricilerimizin ne sorunları var. Direk bunları alıp, seçim beyannamemize kesip, kopyalayıp, yapıştırdık. Seçim beyannamemizde sokaktaki Ahmet Amca'dan, Bingöl'de çiftçilik yapan Mehmet Amca'nın dediği her şeye bire bir uyuyor. "dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız