SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Cevabını Dağda Veriyoruz, Vereceğiz''

A- A+ PAYLAŞ

Diyarbakır'da şehit olan Uzman Onbaşı Suat Özcan, gözyaşları arasında memleketi Malatya'da toprağa verildi.

Uzman Onbaşı Suat Özcan için Doğanşehir ilçesi Söğüt kasabasında düzenlenen cenaze törenine, Vali Halil İbrahim Daşöz, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ, Doğanşehir Kaymakamı Mustafa Eldivan ile çevre ilçe ve belde belediye başkanları ile kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Şehit Uzman Onbaşı Suat Özcan'ın oğlu Emre eline aldığı Türk bayrağını bırakmazken, şehidin yakınları fenalık geçirdi. Şehit eşi Tülay Özcan, okunan duaya gözyaşları arasında eşlik etti.

Cenaze törenine katılan 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, basın mensuplarının sorusu üzerine yaptığı açıklamada, "Biz cevabımızı dağda veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz. Bu işi sonuna kadar götüreceğiz. Hiç kimse bazı hayallere mayallere de kapılmasın. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

Malatya Müftüsü Bekir Gerek'in kıldırdığı cenaze namazının ardından Uzman Onbaşı Suat Özcan'ın naaşı, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze sonrasında 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, Türk bayrağı ile şehidin fotoğrafını eşi Tülay Özcan'a verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız