SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Cevap Sandıkta'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, "5 yılda 5 yıldızlı Malatya" hedefiyle çıktıklarını belirtirken, hep birlikte hedefe ulaşmak için çaba gösterdiklerini bildirdi.

Çakır'ın seçim propagandasına ilişkin bülten şöyle:

"AK Parti Malatya Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır,gündüz esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederken,akşamda mahallelerde vatandaşlarla bir araya geliyor. Dün akşamda Turgut Özal Mahallesi’nde Berda sitesinde vatandaşlarla buluşan Çakır,göreve seçildikleri takdirde yapacakları hizmetleri açıkladı.

Beraberinde İl Başkanı Mustafa Şahin ve bazı aday adayları ve partililerle Mahalle toplantısına katılan Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır,29 Mart’ta çamur siyaseti yapanlara en güzel cevabı sandıkta halkın vereceğini söyledi.

5 Yılda 5 yıldızlı Malatya hedefi ile yola çıktıklarını belirten Çakır,hep birlikte belirtilen hedefe ulaşmak için çalışacaklarını söyledi.Çakır Konuşmasını şöyle sürdürdü;

“5 yılda 5 yıldızlı Malatya diyoruz. Bu hedefe planlamayla,ulaşım mastır planıyla, kuzey çevre yoluyla, topyekun hareket ederek Malatya’mıza kazandırmak için hızlı bir çalışma içerisine gireceğiz.Malatya’nın fiziki kalkınması açısından modern şehirciliği bütün noktalarında uygulayacağız.Malatya’nın merkezinde kalan atıl haldeki projeleri modernizasyon çalışmalarına hız vereceğiz.Mevcut caddeleri prestij caddelerine dönüştüreceğiz, yürüyüş aşanları, park alanları, tabiat parkları,botanik bahçeleri ve Beydağı projesi ile yeşile ayrı önem vereceğiz. Biz hem fert olarak insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak yapılar oluşturacağız, hem de sosyal belediyeciliğe ayrıca önem vereceğiz.

29 Mart’ta da sizler bu çamur siyasetini izleyenlere en güzel cevabı sandıkta vereceksiziniz” şeklinde konuştu.

Bu arada toplantıda söz alan AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin, seçim sürecinde barış içinde olacaklarını ve her kesimi kucaklayarak hizmeti ön plana çıkararak seçim gününe kadar duruşlarını hiç değiştirmeden yola devam edeceklerini söyledi.

İl Başkanı Şahin konuşmasına şöyle devam etti;
“Şuan biz karşımızda kimseyi rakip görmüyoruz. 4-5 adayla yarıştığımız Malatya’da bütün adaylara eşit mesafedeyiz. Basından takip ediyoruz,adaylar arasından biri hariç diğerlerinin hiçbir zaman seviyeyi düşürmediklerine şahit oluyoruz.Bakıyoruz ki, kişi 7’ sinde neyse 70’in de aynı.99 seçimlerinde şehrimize dedikoduyla,iftirayla yol almak isteyenler 2004 seçimlerinde de aynı yolu izlediler,ama gerçek yüzleri göründüğü için başarılı olamadılar. Bugün bakıyoruz onun değişik versiyonunu görüyoruz, kendi partilerinde yer bulamayıp kapı kapı dolaşıp nihayet son durakta konaklayan insanların çıkışlarının ne hazin olduğunu görmekteyiz.

Başkaları ne söylerse söylesin hiçbir zaman umursamadan halkımızın bütün kesimlerine eşit hizmetin gitmesinin gayreti içerisinde olacağız.”dedi.

Mahalle Toplantılarının dışında sabahları esnaf ve sivil toplum kuruluşlarıyla buluşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Parçikanlılar yardımlaşma ve dayanışma derneğini ziyaret ederek burada bulunan dernek üyeleriyle bir süre görüştü.

Hastane ziyaretlerinin de sürdüren Çakır son olarak Turgut Özal Tıp Merkezinde tedavi gören hastaları da dolaşarak geçmiş olsun dileklerini iletti.Kadın Kolları üyeleri ile birlikte hastaları tek tek dolaşan Çakır hastalar çiçek takdim etti.

Esnaf gezileri kapsamında da Cezmi Kartay Caddesinde sabah kahvaltısında esnafla bir araya gelen Çakır,sorunları dinledi.Cezmi Kartay Caddesindeki eğlence merkezlerinin kaldırılmasını isteyen esnaf,sorunlarını Belediye Başkan Adayı Çakır’a ilettiler.Kahvaltının ardından Ahmet Çakır,cadde de bulunan bütün esnafı dolaşarak ziyaret etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız