SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Cevap Seçimlerde..'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Belediye Başkan Adayı Ömer Şarapnal, Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Şarapnal, mahalle toplantısında yaptığı konuşmada, "Şimdi sizlerle muhabbet etmek adında sizlerin yanına geldiğimde karanlık sokaklar ve öbek öbek olmuş yollar benim yüreğime korku saldı. Ama ben inanıyorum ki, bu seçimlerde sizin sokaklarınızı karanlık bırakanlara en korkulu rüyayı sizler göstereceksiniz" dedi.

Şarapnal, Yeşiltepe sakinleriyle yaşadıkları duyguları diğer adayların da yaşamasını istediğini belirterek, "Ne yüzle buraya gelecekler. Onu sizlerin takdirine bırakıyorum. Yeşiltepe deprem kuşağı üzerine konuşlanmış. Yeşiltepe'de Malatya'nın yerleşim anlamında en önemli bölgelerinden birisi. İmarıyla, sosyal donatılarıyla burası birer nakış gibi işlenecek" diye konuştu.

İktidarın hizmetlerini de eleştiren Şarapnal, "Siz gerekli cevabı yerel seçimlerde vereceksiniz. CHP'nin belediye başkan adayı Ömer Şarapnal'ı belediye başkanlığı makamına taşıyacaksınız" şeklinde konuştu.

CHP Malatya İl başkanı Celal Berktaş da, "Malatya'nın sorunu imar, başkan adayımız da mimar. 29 Mart'ta destek verirseniz, mimar adayımız Malatya'nın imarını yapacak"dedi.

Şarapnal daha sonra mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız