SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Cevap Ver Ersun Yanal!..''

A- A+ PAYLAŞ

Eski hakem, yorumcu Ahmet Çakar, Sabah Gazetesi'ndeki köşesinde, Diyarbakır maçına eksik kadroyla çıkan Vestel Manisaspor'un teknik direktörü Ersun Yanal'a, bunun nedenini sordu. Çakar, Malatyaspor- Ankaraspor maçını yöneten ve Ankaraspor'lu bir oyuncuya kırmızı kartlık pozisyonda kart gösteremeyip, sözlü ikazla yetinen Bülent Demirlek'i de haftanın başarısız hakemi olarak değerlendirdi.

Çakar'ın, 5 Nisan Çarşamba günkü Sabah Gazetesi'nde yer alan yazısı şöyle:

..

" * Cevap ver Ersun Yanal

Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Ersun Yanal'a çok açık bir sorumuz var: Pazar günü oynanan Vestel Manisa-Diyarbakır maçına çıkarken 4-5 as oyuncunu oynatmamanın nedeni nedir? Malatyaspor ile oynanan maçta aynı Vestel Manisaspor tam kadro sahada yer alıp cansiperane bir mücadele göstermişken pazar günkü tutumunun sebebini çok merak ediyorum. Bu olay çok önemli ve rahatsızlık verici.

Aynı Ersun Yanal bundan birkaç yıl önce Gençlerbirliği Teknik Direktörü iken Bursaspor ile bir maç oynamıştı. Bu maç, ligin son maçıydı. Ve Bursaspor maçı kazanamasa küme düşecekti. Ve Ersun Yanal'lı Gençlerbirliği sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı.

Sevgili Ersun Yanal, şunu çok iyi bilmeli ki; bu işler iyi işler değil. Ama tabii şimdi onun mazereti çok açık. "Kadroyu yaparken sana mı soracağım?" diyecek. Sistemden bahsedecek. Belki de hiç konuşmayacak. Ama Ersun Yanal ile ilgili kamunun vicdanı her geçen gün daha olumsuz şekilleniyor.

* Hakemlerin altın haftası

Bu hafta hem şampiyonluk yarışında hem de dipte önemli maçlar vardı. Ama bütün bu strese rağmen hakemlerin performansını, Malatya-Ankara maçının hakemi Bülent Demirlek hariç, çok iyi bulduk. Özellikle Yunus Yıldırım fevkalade bir müsabaka yönetti. Vedat Yüksel ve Fırat Aydınus da öyle. Hakemlerimiz her hafta böyle olsunlar onları sırtımızda taşıyalım.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız