SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevik Bir tutuklandı...

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:21:26
Çevik Bir tutuklandı...
A- A+ PAYLAŞ
 
28 Şubat soruşturmasında Emekli Orgeneral Çevik Bir dahil 9 zanlı tutuklandı.
 
28 Şubat postmodern darbesiyle ilgili açılan soruşturma kapsamında, içlerinde Emekli Orgeneral Çevik Bir'in de bulunduğu 9 kişi tutuklandı. 3 kişi ise serbest bırakıldı. Zanlıların nöbetçi hakimlik sorgusu yaklaşık 5,5 saat sürdü.
 
SİNCAN'A GÖNDERİLDİ
Çevik Bir, 15 yıl önce tankları yürüttüğü Sincan'da bulunan cezaevine gönderildi.
 
28 Şubat soruşturmasında 28 kişi gözaltına alınmış, aranan emekli Kıdemli Albay Serdar Çelebi de Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne teslim olmuştu.
 
9 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI
Dün 16 zanlı sorguları tamamlanarak adliyeye sevk edilmiş, bunlardan 7'si serbest bırakılırken 9'u tutuklanmıştı.
 
Dün tutuklananlar:
Emekli tuğgeneraller Abdullah Kılıçarslan, İdris Koralp; emekli kurmay albaylar Hüsnü Dağ, Sezai Kürşat Ökte; emekli albaylar Abdurrahman Yavuz Gürcüoğlu, İsrafil Aydın; emekli Binbaşı Salih Eryiğit; emekli yüzbaşılar Mustafa Babacan, Orhan Nalcıoğlu.''
 
Dün serbest bırakılanlar:
Emekli kurmay albaylar Arslan Daştan, Ahmet Nazmi Solmaz; emekli Kıdemli Albay İbrahim Selman Yazıcı; emekli albaylar Mustafa Kemal Savcı, Mehmet Şinası Çalış; emekli binbaşı Ahmet Aka ve emekli Astsubay Başçavuş Aydın Karaşahin'in serbest bırakılmasına karar verdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız