SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Çevirme'' Tabanca Pazarı!..

A- A+ PAYLAŞ

Alıcı hüviyetindeki jandarma görevlilerine "satılmak" istenen, kuru sıkıdan çevrilmiş 5 tabanca ele geçirildi. Satıcılardan birinin babasının evinde de "gerçek" tabanca bulundu, 3 şahıs gözaltına alındı.

Malatya'da, giderek yaygınlaşan "kuru sıkı" tabanca vukuatları dikkat çekerken, bunlardan bazılarının "gerçek namlu takılarak gerçek mermi atan ya da namlusu açılarak 'boncuk' dile adlandırılan yaralayıcı madde atabilen" duruma getirilen kuru sıkı tabancalarla ilgili son operasyon jandarma tarafından Şehirgösteren Mevkii'nde gerçekleştirildi.

Bazı şahısların "kuru sıkıdan çevirme" tabanca pazarladıkları istihbaratını alan Jandarma görevlileri, alıcı hüviyetinde 24 yaşındaki M.G. ve 21 yaşındaki M.Ö. adlı şahıslarla irtibat kurdu. Bu şahısların, ellerindeki tabancaları satın alma konusunda pazarlık yapıldı ve buluşma yeri olarak Şehirngösteren'de, YİMPAŞ Mağazasının arkasındaki boş arazi gösterildi. İki şahıs, kuru sıkıdan çevirme 4 adet 9 mm. çaplı tabanca, 1 adet yine kuru sıkıdan çevirme 6.35 mm. çaplı tabancayla geldikleri buluşma yerinde yakalandılar.

Jandarma ayrıca, M.Ö. adlı zanlının babası 62 yaşındaki E.Ö.'nün evinde de arama yaptı ve burada üzerinde "Made in USA" yazılı 1 adet ruhsatsız gerçek tabanca ile 2 mermi buldu.

3 şahsın gözaltına alındıkları ve haklarında soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız