SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ceviz Festivali Ay Sonunda

A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan ilçesinde 3. Ceviz ve Kültür Festivali 29-30 Temmuz günleri düzenlenecek.

Kaymakam Nurettin Dayan başkanlığında toplanan festival tertip komitesi, festivalin 29-30 Temmuz tarihleri arasında yapılmasını kararlaştırdı. 3. Ceviz ve Kültür Festivali'nin 29 Temmuz Cuma günü başlayacak açılış töreni ve Eflatun Cem Güney panelinin ardından, konser, Tura Ekibi Halk Oyunları ve Erdal Erzincan konseri gerçekleştirilecek.

Festivalin ikinci günü olan 30 Temmuz Cumartesi günü ise en iyi ceviz yarışması düzenlenecek. Festival ağasının belirlenmesi, futbol turnuvası süper kupa finali, halk oyunları gösterisi sunulacak. Akşam ise Cengiz Özkan ve Latif Doğan konser verecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız