SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ceviz Festivali Yapılacak

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:57:03
Ceviz Festivali Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Hekimhan İlçesi’nde her yıl düzenlenen Hekimhan Ceviz, Maden ve Kültür Festivali'nin bu yıl 7. si 1-2 Ağustos tarihlerinde yapılacak 

Festival hakkında bilgi veren Hekimhan Belediye Başkanı Alisiydi Millioğullları, "Yaklaşık bir ay önce başladığımız festival çalışmalarını tamamladık. 1-2 Ağustos tarihleri arasında 2 gün sürecek olan 7. Hekimhan Ceviz, Maden ve Kültür Festivali İlçe merkezinde bulunan Sakarya İlkokulu bahçesinde yapılacaktır.

Festival programımızda sahne alacak sanatçılarımız Hüseyin Ali Şirin, Şehriban, Kubilay Tatar, Onur Mutlu, Derdiyok Ali, Cankat Erdoğan ve Ege gibi değerli sanatçılarımız özel dinletiler verecektir.

Her yıl gelenekselleşen ve festivalimizin adını taşıyan ceviz yarışması 2014 yılında yaşadığımız don afeti nedeniyle hasat olmadığından iptal edildi. Aldığımız karar neticesinde bundan sonra ceviz yarışmasını hasat zamanı olan Ekim ayında ‘Ceviz Şenliği’ adı altında yapacağız.

Hekimhan için büyük bir proje ve yatırım olan Kardeş Belediyemiz Beşiktaş Belediyesi ile ortak yapacağımız Beşiktaş Yaşam Kompleksinin Temel Atma Töreni için gelecek olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Hekimhan’ımızda misafir edeceğiz.

Hekimhan’ımızın daha çok gelişmesi, tarihi ve coğrafi tanıtımının yapılmasının yanı sıra sosyal yaşama sağladığı önemli katkılar nedeniyle tertiplenen bu organizasyonun daha geniş katılımlı olması ve daha büyük yararlar sağlaması temennisiyle, 7. Hekimhan Ceviz, Maden ve Kültür Festivali ilçemize ve insanımıza hayırlı olsun dileğimle Hekimhan ceviz ve maden diyarında buluşalım” dedi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız