SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ceviz Fethiyespor'da

A- A+ PAYLAŞ

2.lig 2. grup ekibi Fethiyespor, Malatyalı Teknik Direktör Mustafa Ceviz ile 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Tecrübeli hoca, Fethiyespor’da tekrar görev yapacağı için mutlu olduğunu belirtti.

Lacivert-beyazlı formayla futbolcu olarak tanışan, bu beraberliği teknik direktör olarak devam ettiren Mustafa Ceviz, yeniden Fethiyespor’un başında. Bugün kulüp binasında gerçekleştirilen imza törenine Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Nurkaya Gündoğdu, Genel Sekreter Arif Okan Uysal, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Ferizcan, Tesisler Sorumlusu Süreyya Alim, Altyapı ve Sosyal İşler Sorumlusu Özkan Özcan Gümüş ile Teknik Direktör Mustafa Ceviz katıldı.

İmza öncesi konuşan Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Nurkaya Gündoğdu, sözlerine yönetim kurulunun davetini kırmayarak tekrar Fethiye’ye, Fethiyespor camiasına ve Fethiyespor içinde görevine dönen Mustafa Ceviz’e teşekkür etti. “Hocamızın yarım bıraktığı işi tekrar devralarak camiaya olan borcunu ve bizim de olan borcumuzu ödeyebilmesi adına gelmesi hayırlı olsun” diyen Gündoğdu, transfer komitesinin belirlediği isimlerin önümüzdeki günlerde Fethiye’ye davet edileceğini dile getirdi.
Başkan İsmail Öztürk’ün ve yönetim kurulunun daveti üzerine tekrar Fethiyespor’a dönmekten dolayı mutlu olduğunu vurgulayan Teknik Direktör Mustafa Ceviz, “Fethiyespor’a yakışır bir takım kurup, sezona iyi başlamak istiyoruz” diye konuştu.

Yardımcılıklarını Murat Akkaya, Nedim Tanrıverdi ve kaleci antrenörü Mehmet Aslan’ın yapacağını belirten Ceviz, sezon öncesi kampın iki aşamalı olarak gerçekleşeceğini ve kamp ayrıntılarının önümüzdeki 1-2 gün içinde kesinleşeceğini söyledi. Kaleci antrenörü ve yardımcı antrenörlerin anlaşmayı önümüzdeki hafta içinde imzalayacakları ifade edildi.

Mustafa Ceviz’in Teknik Direktörlük Kariyeri:

Teknik adamlık yaşamına 1998-1999 sezonunda Kurtalan Belediyespor’da başlayan Teknik Direktör Mustafa Ceviz, Fethiyespor’un dışında sırasıyla Şanlıurfaspor (2 kez), Muşspor, Mardinspor, Şanlıurfaspor (2001-2002), DÇ Divriğispor (2002-2003), Çubukspor (2004), Kartalspor (2004-2005), Fethiyespor (2005-2006), Aksarayspor (2006-2007), Fethiyespor (2007), Malatya Belediyespor’da (2009) bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız