SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ceviz İşbaşında

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Malatya Belediyespor, Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde ilk antrenmanını yaptı.

Malatya Belediyespor'da sakatlığı süren Cuma ve Samet ile kart cezalısı kaleci Ahmet dışında eksik bulunmuyor. Antrenmanda futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Futbolcularıyla saha ortasında bir toplantı yapan Teknik Direktör Mustafa Ceviz, futbolculara Mardinspor maçının önemini vurgulayarak, Mardinspor maçıyla çıkışa geçmeyi hedeflediklerini söyledi.

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan defans oyuncusu Yunus, yeni teknik heyetle birlikte başarılı günlerine dönmek istediklerini belirterek, "2 yıldır beraber çalıştığımız teknik direktörümüz İsmail Tekin istifa etti. Tabiki futbolcular olarak üzüldük. Sonuçta 2 yıl içinde büyük başarılara imza attık. Ama biz profesyonel futbolcularız. Malatya'nın yetiştirmiş olduğu iyi hocalarımızdan birisi olan Mustafa Ceviz hocamız takımın başına geldi. Şimdi eskiden yaşadığımız başarıları tekrar yakalayıp, yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Mardinspor ile deplasmanda oynayacakları maçın önemini bildiklerini belirten Yunus, "Mardinspor maçıyla yeniden çıkışa geçmek istiyoruz. Her takım birbirini yenebiliyor. Bir şansızlık var üzerimizde ve bunu atacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Gribal enfeksiyon geçiren Ümit ise, "Şu anda kendimi iyi hissediyorum ve takım ile birlikte çalışmalara başladım. Serumlarla toparlandık ve oynayabilecek durumdayım" ifadelerini kullandı.

Mardinspor karşısında oynadıkları iyi futbolu sonuca yansıtmak istediklerini söyleyen Ümit, "Deplasmanda iyi oynuyoruz ve iyi bir takımız. Ancak, iyi futbolu sonuca yansıtamıyoruz. İnşallah Mardinspor maçında iyi futbol sergileyip, iyi futbolumuzu sonuca yansıtacağız. Mardin deplasmanından üç puanla döneceğiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız