SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevre Dostu Proje Tanıtıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:36:29
Çevre Dostu Proje Tanıtıldı
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediyesi ile Malatya Eczacılar Odası tarafından ortaklaşa hazırlanan çevre dostu proje basına tanıtıldı. 
 
Malatya Eczacılar Odası tarafından hayata geçirilen proje kapsamında eczacılara geri dönüşümlü poşetler dağıtıldı. Projeyle ilgili olarak Malatya Eczacılar Odası'nda düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çevre dostu projelerin kurumlar tarafından hayata geçirilmesinin kendilerini çok memnun ettiğini söyledi. Çakır, Malatya Belediyesi olarak çevre dostu projeleri önemsediklerini kaydederek, "Biz belediye olarak şehrimizin geleceği adına yeni düzenli depolama ve
bertaraf tesisini şu an yapımına başladık. Bunun ihalesi yapıldı. Malatya'ya 20-30 yıl hizmet edebilecek bir sahaya kavuşacağız. Belediye olarak yaptığımız çalışmalarla birlikte Eczacılar Odamız gerçekten örnek bir proje başlattılar" dedi. 
 
Çevre dostu projeleri kurumlarla birlikte hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Çakır, "Önemli olan yerinde ayrışımı yaygınlaştırabilmemiz. Belediye olarak pilot bölgelerden başlayarak şuan Malatya geneline yaymaya çalışıyoruz. İki lisanslı firmamız bununla ilgili çalışmalarına başladı. Bu çalışmalarımızı kurumlarda, sitelerde pilot olarak başlattık. Eczacılar odamızın kendi bünyesinde başlatmış olduğu güzel bir kampanyayla yerinde ayrışım ve dönüşümü daha da hızlandıracak, buna örnek olacak güzel bir projeyi de başlaması gerçekten bizleri oldukça sevindirdi. Çünkü bu tür toplumsal çalışmaları birlikte yapmak zorundayız" ifadelerini kullandı. 
 
Malatya Eczacılar Odası Başkanı Tahir Özelçi ise, "14 Mayıs'ı Ezacılık Günü olarak kutluyoruz. Bu yıl da çeşitli programlar düzenledik. Bu programlarıüç3 ana tema üzerinden yapacağız. Birincisi şehrimize ve halkımıza karşı sorumluluğumuz olan sosyal sorumluluk projelerimiz, ikincisi eczacılarımızı bir araya getirme, üçüncüsü de eczacılarımızın bilgilerini güncellemek amacıyla yapmış olduğumuz eğitim çalışmaları. Sosyal sorumluluk projelerimizden birisi olan 'Çevre Dostu Eczacılar' projesi için Malatya Belediyemizin de katkılarıyla belediyemizin hazırlatmış olduğu atık toplama kaplarını eczacılarımıza dağıtacağız. Aynı zamanda doğaya dönüşümlü poşetler yaptırdık. Bu poşetlerimizi eczanelerimize dağıtarak, eczanelerimizin doğaya dönüşümlü poşetler kullanmalarını sağlayacağız" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız