SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevre Düzenlemesi Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:39:43
Çevre Düzenlemesi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın inanç turizminde önemli bir yeri bulunan Darende ilçesindeki Somuncu Baba Cami ve Külliyesi’nde, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor. 

Darende ilçe merkezinde Zaviye Mahallesi’nde bulunan cami ve külliyenin yolları standartlara uygun hale getiriliyor. Hava şartlarının iyi gitmesi nedeniyle yapılan çalışmaların yarısı tamamlanmış durumda. Yollardaki alt yapı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, kaldırım, yol, istinat duvarı, peyzaj, aydınlatma ve parke taşı döşeme işine ise devam ediyor. Cami ve külliyenin çevresini değiştirecek olan düzenleme çalışmalarının ardından ziyaretçiler de artık daha rahat gezinme imkanına kavuşacak. 

Tohama Çayı’nın ikiye ayırdığı Darende de ilerleyen dönemlerde de çevre düzenleme çalışmalarına devam edecek olan Büyükşehir Belediyesi, tarihi mekanların Malatya’ya kazandırılması anlamında projeler üretiyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız