SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevre Günü İçin Kutlama

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:54:58
Çevre Günü İçin Kutlama
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Malatya Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliğiyle 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Mişmişpark Fuar alanında çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 
 
Malatya Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında 4 Haziran Pazartesi günü kortej geçişi yapılacak. Çeşitli okullardaki yaklaşık 1000 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilecek kortej  yürüyüşü, saat 09.00’da Yeni Belediye Binası önünde başlayıp İnönü Kapalı Çarşı önünde son bulacak. 
 
Dünya Çevre Günü etkinlikleri çerçevesinde 5 Haziran Salı günü ise Mişmişpark’da çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Sabah saat 09.30’dan itibaren Malatya Belediyesi Mehter Takımı ile İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Korosu birer konser verecek. Aynı gün ve yerde çeşitli kurum ve kuruluşlara ait çevreyle ilgili stantlar kurulacak. Etkinlikler kapsamında Satranç Şöleni, Uçurtma Şenliği, folklor gösterileri ile Bisiklet Federasyonu’na bağlı profesyonel lisanslı 100 bisikletçinin katılacağı bir yarışma yapılacak. Yarışmacıların ödüllendirileceği etkinliklerde Türkiye Atık Pil Derneği (TAP) işbirliğiyle daha önce okullar arasında düzenlenen Atık Pil Yarışması’nda dereceye giren okullara da ödülleri verilecek. 
 
Etkinliklerde ayrıca 1500 kişiye tişört, şapka, balon, kalem gibi çeşitli hediyelerin yanı sıra ikramlarda da bulunulacak.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız