SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevre Günü Yürüyüşü..

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:55:50
Çevre Günü Yürüyüşü..
A- A+ PAYLAŞ
 
Dünya Çevre Günü dolayısı ile yürüyüş düzenlendi. Malatya Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü tarafından organize edilen yürüyüş, Yeni Belediye binası önünden başlayıp İnönü Caddesi güzergahındaki Kapalı Çarşı üstünde son buldu. Yürüyüşe, Malatya İzci Grubu, Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği üyeleri katıldı.
 
Çevre Koruma Kontrol Müdürü Ahmet Özer, “Çevre bir eğitim meselesidir. Ancak bu, sadece bir bakanlığın, bir kurumun tek başına başarabileceği bir iş değildir. Bütün kişi ve kurumların içinde yer almasını gerektiren bir seferberliktir. 1972 yılından beri 5 Haziran, Dünya Çevre Günü olarak kutlanmaktadır. Anayasamızda ifadesi bulunan 'sağlıklı ve dengeli bir çevrede yaşama hakkı' çevre politikamızın esasını oluşturmaktadır. Malatya Belediyesi olarak gayemiz, daha temiz bir çevre için, kaynaklarımızın israf edilmeden verimli kullanılması ve bilinçli toplum oluşturulmasını sağlamaktadır” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız