SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevre Yolu'ndaki Kazada 1 Ölü, 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2017-07-29 17:20:30
Çevre Yolu'ndaki Kazada 1 Ölü, 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Çevre Yolu'nda iki aracın çarpışması sonucu yaşanan kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Çevre Yolu Sanayi Alt Geçidi girişinde yaşanan kazada, iddiaya göre aynı istikamette ilerleyen bir otomobil ile pikap çarpıştı. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, otomobil ve pikap içerisinde bulunan yaralılar itfaiye kurtarma ekipleri tarafından araçtan çıkartıldı.

Kazada yaralanan Hacı Meşe, ambulansla kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer yaralılar Ayşe Meşe, Yusuf Bayındır ve Hanife Bayındır ise hastanede tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle Çevre Yolu'nun tek şeridi bir süreliğine trafiğe kapanırken, kazaya karışan araçlar olay yerinde yapılan incelemelerin ardından çekici ile kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • TUNCAY (6 yıl önce)
    İstanbul'da yağmur yağdı Allah'ın verdiğine bile isyan Edip cumhurbaşkanı'nı suçlayanlar. Malatya'da trafik kazasında, birbirine silahlı saldırıda, hemen başlıyorlar Bld.başkanı, emniyet müdürü,vali yi suçlamaya ALLAH aşkına herkes bi kendine baksın. Her an saldırıya kavgaya hazır. Trafikte Kural tanımaz. Kişilik haklarına saygı yok en kolayı olan karşısındaki ni suçlamak. Herkes kendi polisi olursa sorun kalmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (6 yıl önce)
    Ramo Belediye başkanıyla valiyle emniyet müdürüyle ne ilgisi var.Kaza belli otomobil arkadan kamyonete çarpmış.Öncelikle bizlerin kurallara uyması gerekir.Arabaya binince kendimizi ralli şoförü zannediyoruz.Ayrıca bu kurallara uymama sadece Malatya'ya mahsus değil Türkiye'nin her yerinde var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramo (6 yıl önce)
    Icimden gelen teksey keşke malatya diye bir il kalmasa ne hale geldi burası ayda yılda kişi ölüyor arkadaşlar ya silahlı olay ya trafik burda yorum yazıyoruz ancak ateş düştüğü yeri yakıyor bizimde başımıza gelmeden atıp tutuyoruz yorumları tek diyeceğim Malatya'daki bu belediye başkanı bu emniyet müdürü bu vali neyapiyor ??? Kul hakkı var ve ben helal etmem
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne biçim laftır bu.Keşke Malatya kalmasaymış.Beğenmeyen çeker gider.Kazadır bu.Her yerde oluyor.Belediye başkanı .emniyet müdürü .vali ne yapıyormuş.Direksiyon başına geçen kendini pilot sanıyor.Kurallara uymayan kaza yapar.Şehri yönetenler ne yapsın.Devlet Harika yollar yapıyor.Hata biz sürücülerde.
    0
    0
    Yanıtla