SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çevre Yolu'nun Altına da..'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, diğer illere göre en hızlı doğalgaz çalışmasının Malatya'da yapıldığını, nüfusun yüzde 80'inin yaşadığı yerlere gazın ulaştırıldığını, şimdi amaçlarının Çevre Yolu altında bulunan bölgelere de gaz bağlantısını sağlamak olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Akın'ın konuya ilişkin görüşlerini açıkladığı toplantılar ve gezilerle ilgili Belediye Basın Bürosu şu bülteni yayınladı:

"Sivil Toplum Kuruluşları ve muhtarlarla periyodik olarak bir araya gelen Belediye Başkanı H. Cemal Akın, mahalle gezilerini sürdürüyor.

Akın, Salköprü Mahallesi’nde, Salköprü Mahalle Muhtarı Mehmet Dönmez, Çavuşoğlu Mahalle Muhtarı Mustafa Şahin, Cirikpınar Mahalle Muhtarı Öztürk Dağdelen, İlyas Mahalle Muhtarı Süleyman Aksüt, Bentbaşı Mahalle Muhtarı Bilal Şahin ve mahalle sakinlerinin de katıldığı toplantıda, muhtarlar ile vatandaşları dinledi.

5 Haziran Perşembe günü Malatya Düğün Sarayın da gerçekleştirilen ve Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve esnafların da katıldığı toplantıda, vatandaş ve esnafın sorunlarını dinleyen, Belediye Başkanı H. Cemal Akın, sorunların çözümü noktasında ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiklerini ve göstermeye de devam edeceklerini söyledi.

Belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkan H. Cemal Akın, Çevre yolu altında bulunan mahallelerde vatandaşların doğalgaz ile ilgili isteklerinin arttığına dikkat çekti.

Diğer illere nazaran en hızlı doğalgaz çalışmasının Malatya’da yapıldığını söyleyen Başkan Akın, “Malatya nüfusunun % 80’ninin yaşadığı yere doğalgazı ulaştırdık. Bütün gayemiz çevre yolunun altına da bu hizmeti sunmaktır. Bazı bölgelerde çevre yolunun altına da indirilmiş durumda. Ucuz ve kaliteli olan doğalgaz hava kirliliğini de önlemekte” şeklinde konuştu.

Başkan Akın’ın mahalle gezilerinin çok anlamlı olduğunu söyleyen, mahalle muhtarları ise mahallerinin sorunlarını, Belediye Başkanına daha rahat anlatabildiklerini ifade ederek Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür ettiler.

Daha sonra Cirikpınar Mahalle Muhtarlığına giden Belediye Başkan H. Cemal Akın burada çocuklarla bir süre sohbet etti ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür eden Cirikpınar Mahalle Muhtarı Dağdelen, “Yapılan Yağmur Drenaj Kanallarıyla birlikte mahallemizde geçmiş yıllarda olan su baskınları artık olmuyor. Mahallemiz su baskınlarından kurtarıldı. Temiz ve kaliteli doğalgaz herkese nefes aldırıyor. Çevre yoluna yapılacak alt geçitlerle de trafik daha da rahatlayacak. Bu çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız