SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çevresi Modernleşiyor'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye başkanı Çakır, Adliye ve Maliye binası çevresinde düzenleme çalışmalarının devam ettiğini, çalışmaların bu ay sonuna kadar tamamlanacağını bildirdi.

Belediye Basın Bürosu'nun konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ile birlikte Adliye ve Maliye binası etrafında sürdürülen kaldırım ve yol düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ceyhun Ceylan ve Baro Başkanı Selahattin Sarıoğlu’nun da katıldığı inceleme sırasında, yapılan düzenlemelerin ardından Adliye ve çevresinin modern bir görünüme kavuşacağını belirten Başkan Çakır, “20 gün önce başlattığımız düzenleme çalışmaları çok hızlı bir şekilde devam etmektedir. Herhangi bir aksilik çıkmadığı taktirde bu çalışmalarımızı bu ayın sonunda tamamlamayı düşünüyoruz.

Burada yapılan çalışmalar neticesinde yollarımızı kilit taşı ile döşeyeceğiz. Kaldırımlarımızı ise dekoratif kompozit taşlarla düzenleyerek bu bölgemizi modern bir hale getireceğiz” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız