SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çevreye Zarar Vermeyen Ürünleri Kullanıyoruz"

0
Güncellendi - 2017-03-30 03:04:14
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından haşereyle mücadele ile ilgili eğitim çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Darende’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte bir bilgilendirme semineri düzenledi.

Darende Mesleki Eğitim Teknik Merkezi (METEM)’de düzenlenen seminere Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Alican Bozkurt, Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Murat Nalçacı, Atık Yönetimi ve İlaçlama Şube Müdürü Şaban Aşıcı, Darende Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Kazancıoğlu, ilgili birim personelleri ve mahalle muhtarları ile öğrenciler katıldı.

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Alican Bozkurt, "Büyükşehir Belediyesi olarak temel amacımız Malatya'da yaşayan tüm hemşerilerimizin, çevreye ve doğaya zarar vermeden  yaşam kalitesini yükseltmektir. Darende ilçemiz turizm alanında Malatya’mızın gözde ilçelerinden bir tanesi. Bu nedenle bu ilçemizin kentsel yaşam kalitesinin yüksek standartlarda olması gerekiyor.  Büyükşehir Belediyesi olarak haşereyle mücadele çalışmalarımızda, doğaya ve çevreye zarar vermeyen ürünleri kullanıyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanı Murat Nalçacı da konuşmasında " Büyükşehir Belediyemiz, hizmetlerinin koordinasyonu için Muhtarlar Dairesi  Başkanlığını  kurdu. 7 gün 24 saat hizmet sunma prensibiyle hareket ediyoruz. Muhtarlarımızla ilgili hizmetlerimizin yanı sıra mahallerimizde yapılacak hizmetlerin de takipçisi olacağız" dedi.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Atık Yönetimi ve İlaçlama Şube Müdürü Şaban Aşıcı ise yaptığı konuşmada, haşereyle mücadeleye çok önem verdikleri söyledi. Aşıcı "Merkezin yanı sıra ilçelerimizde de önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu amaçla yerinde hizmet prensibiyle ilçelerimizde ilaçlama ekip ve personelleri bulunduruyoruz. Dünya sağlık örgütü (WHO) tarafından onaylı araç ve biyosidal ürünlerle ilaçlama yapıyoruz." dedi. Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız