SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çevreyolu Altı Önümüzdeki Yıla'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyagaz İşletme Müdürü Cafer Demirtaş, "İki yıl içinde çalışmalarımız iki kat daha artacak" dedi.

Malatya'da şuan itibariyle 39 bin 545 doğalgaz abonesinin olduğunu belirten Demirtaş, "Malatyagaz olarak kullanıcılarımıza gaz temini sağladık. Şu anda Çevreyolu'nun üzerinde bulunan Sancaktar Mahallesi, Sivas Caddesi ve Turgut Temelli arasında bulunan gazsız bir bölgemiz var. Bu bölgeyi de gaza kavuşturmak için çalışmalara başladık. Bu yıl ki hedefimiz bu yerlere gaz bağlamaktır" şeklinde konuştu.

2009 yılı itibariyle Malatya'da gaz verilmeyen bölge bırakmamak gibi bir hedeflerinin olduğunu kaydeden Demirtaş, "Çevreyolu'nun alt tarafında önümüzdeki yıl itibariyle yoğun bir çalışmaya gireceğiz. Çevreyolu'nun üzerinde ise, Cemal Gürsel tarafında yoğun bir çalışmamız olacak. Malatya genelinde gaz alamayan bölge kalmaması hedefiyle çalışmalara başlayacağız" ifadelerine yer verdi.
Demirtaş, yapılan kazı çalışmaları sonucu bir çok kazaların meydana geldiğini belirterek, "Yapılan kazı çalışmaları öncesi en az üç gün öncesinde bize başvurulması gerekiyor. Kazı çalışmalarında bize başvurulur ise, biz gerekli hatlarımızı gösteriyoruz ve hattın bulunduğu yerde teknik çalışmalar hakkında bilgiler veriyoruz. Şu ana kadar bize başvurulmayan yerlerde meydana gelen doğalgaz patlamalarını kazasız belasız atlatıyoruz. Bunda daha duyarlı olunmasını bekliyoruz. Ancak, Malatya'da o kadar izinsiz kazı çalışmaları var ki, gece yarısı bir bakıyorsunuz doğalgaz patlamış. Malatya ciddi tehlikeler atlatıyor ama şanslıyız şimdilik. İnşallah bir daha böyle vakalar yaşanmaz" dedi.

Vatandaşların doğalgaz abonesi olabilmeleri için çeşitli kampanyalar düzenlediklerini de kaydeden Demirtaş, "Bu yıl iki kampanya düzenledik. İlk kampanyamız sona erdi. İkinci kampanyamızı ise bir ay daha uzattık. Vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. 18 Ekim tarihine kadar kampanyamızı uzattık. Malatyagaz'a vatandaşlarımızın başvurmaları halinde bu kampanyadan yararlanabilirler" ifadelerine yer verdi.
Demirtaş, Malatya halkının doğalgaza alıştıklarını da ifade ederek, "Malatyalılar doğalgazın rahatlığını gördü. Bu nedenlede talep arttı. Vatandaşlarımız kolaylıkla rahat ve huzurlu ortamda kullanabiliyor. Bizlerde memnunuz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız