SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevreyolu Düzenlemesi

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu'nun Battalgazi kavşağı ile Mişmişpark arasında kalan yaya ve araç tali yolunda bir süre önce başlatılan düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Belediyesi tarafından, Çevre Yolu’nun Battalgazi Kavşağı ile Mişmişpark arasında kalan kısmında düzenleme çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Düzenleme çalışmalarını Başkan Yardımcısı Nurettin Sevim, Fen İşleri Müdürü Doğan Tarakçı ve Asfalt Yol İşleri Müdürü Mehmet Mert ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı H. Cemal Akın, çalışmaların büyük bir hızla sürdüğünü söyledi.

Yapılacak düzenleme çalışmalarının ardından Çevre Yolu’nun Malatya’ya prestij kazandıracağını belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Şu anda yolun genişletilmesi, oturma gruplarının ve gezinti alanlarının meydana getirilmesi, yürüyüş yollarının, bisiklet yollarının yapımı, daha sonra yeşil alanların ihdas edilmesinden sonra asfalt çalışmaları da en güzel şekilde tamamlanacak. Dolayısıyla Malatya’nın doğu girişi itibariyle çok büyük güzellik ve zenginlik yaşayacağız” dedi.

Başkan Akın, “Hemşehrilerimiz uzun zamandan beri çeşitli illerdeki şehir girişlerinin albenisinin olduğu, Malatya’daki girişlerin de bu şekilde düzenlenmesinin daha da güzel olacağını söylüyorlardı. Ben de onların kanaatine aynen iştirak ediyorum. Ancak, göreve geldiğimizde çok acil yapılması gereken, Malatya şehrinin problemlerini temelden çözücü projelerin mutlaka gerçekleştirilmesi gerekiyordu. Biz projelerimizin bir kısmını hayata geçirdik, bir kısmı şu anda devam ediyor, bir kısmı da yine proje aşamasında. O problemlerimizi çözdükten sonra bu güzel projeyi de ihale ederek çalışmalara başlamış durumdayız.

İnşallah zaman zaman düzenleme çalışmalarının ilerlemesini Malatya halkıyla paylaşacağız. Belki bir müddet sonra inşaat kendini gösterecek. Hemşehrilerimiz buradan gelip geçmeleri sırasında bu güzellikleri bizzat yerinde tespit edecekler.

Ben bu çalışmaları gerçekleştirirken bizlerden desteklerini esirgemeyen hemşehrilerime ve emeği geçen Belediyemiz personeline teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenleme kapsamında yol güzergahında yüzeysel suların tahliyesi için yağmur drenaj kanalları, yürüyüş yolu, bisiklet parkuru, çocuk oyun parkı ve dinlenme parkları, süs havuzu, engelliler için görme engelli tuğlası, şehri tanıtan reklam tabelalarının bulunduğu çoklu oturma gurupları ve dairesel oturma gurupları ile kameriyeler, modern bir şehre yakışan otobüs durakları, yeşillendirme ve çim ekimi, aydınlatma sistemleri ile çim amfiler ile engelli rampaları yapılacak.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız