SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevreyolu Kazalarında 4 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 2 otomobilin çarpışması sonucu 3 kişinin yaralandığı bildirildi.

Kaza, çevreyolu Adliye Kavşağı'nda meydana geldi. Hasan Zincirkıran idaresindeki 44 AT 040 plakalı otomobil ile Nizamettin Akyüz'ün kullandığı 44 KA 920 plakalı otomobil, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda çarpıştı. Kazada Birsen Güzel (14), Lütfiye Zincirkıran (42) ve Fatma Zincirkıran'ın (72) yaralandığı belirtildi. Yaralılar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Başlatılan soruşturma sürüyor. (Üstteki fotoğraf bu kazadan)

MOTOSİKLETLİ AĞIR YARALI..
Bu arada, yolun ortasındaki refüje çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Kaza, Malatya merkez Çevreyolu Bülent Korkmaz Üst Geçidi'nin yanında meydana geldi. Necmettin Cinkılıç (51) idaresindeki 44 LE 350 plakalı motosikletin aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yolun ortasındaki refüje çarptığı belirtildi. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan Necmettin Cinkılıç'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. (Alttaki fotoğraf bu kazadan)

DİĞER KAZALAR..
Şeyhbayram Mahallesi 6. Sokakta 17 yaşındaki B.B. adlı ehliyetsiz sürücü, yönetimindeki otomobille 81 yaşındaki O.Ç.’ye çarpıp yaralanmasına yol açtı. Olay yerinden kaçan sürücü polis tarafından yakalandı ve adliyece serbest bırakıldı.

Karakavak Mahallesi Mehmet Ejder Caddesi’nde 53 yaşındaki N.D. yönetimindeki otoyla giderken, koşarak aniden yola çıkan 10 yaşındaki B.A. adlı kız çocuğa çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

İnönü Caddesi Vakıfbank önünde 29 yaşındaki A.O.G. yönetiminde bulunan otoyla, karşıdan karşıya geçmekte olan 67 yaşındaki H.Ş.’ye çarparak yaraladı.

Karakavak Afra kavşağında 55 yaşındaki E.K. ile 29 yaşındaki E.K.A. yönetimindeki otolar çarpıştı. 00.20 sıralarındaki kazada sürücülerden E.K.A. ile aracında bulunan 36 yaşındaki M.M. adlı şahsın yaralandığı bildirildi.

Yeşilyurt Y.Görgü Köyü’nden A.Görgü Köyü’ne gelmekte olan 28 yaşındaki A.E. yönetiminde bulunan 44..617 plakalı otomobil, yolun mucurlu olması nedeniyle kontroldan çıktı ve yol kenarındaki toprak yığınına çarptı. Kazada otomobilde bulunan 54 yaşındaki M.A. yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız