SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevreyolu Koordinasyonu İçin

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:14:26
Çevreyolu Koordinasyonu İçin
A- A+ PAYLAŞ
Çevreyolu Koordinasyon Toplantısı yapılarak, çevre yolunda yapılan düzenleme çalışmalarında görev alan kurumlar arasındaki işbirliği masaya yatırıldı. 
 
Vali Ulvi Saran’ın başkanlığında makam odasında gerçekleştirilen Çevreyolu Koordinasyon Toplantısı'na Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile birlikte Malatyagaz, Aksa Elektrik, Türk Telekom ve Karayolları Bölge Müdürlüğü’nden kurum yöneticileri katıldılar.
 
Vali Saran, çevreyolunda çalışma yürüten kurumların birbirleriyle irtibat halinde olarak herhangi bir aksaklığa meydan vermemesi için böyle bir istişare toplantısı düzenlediklerini belirterek, "Birimler arasında teknik işbirliğini sağlamak istiyoruz. Belli aralıklarla bu toplantıları yapıyoruz" dedi.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çalışma yaptıkları bölgelerde ve çevreyolunda karayolları, TEDAŞ, Telekom ve doğalgaz ile Telekomun da alt yapı hizmetlerinin bulunduğunu kaydederek, "Çalışmaların daha sağlıklı ve daha planlı yürütülmesi için birlikte koordinasyon yaparak, vatandaşların daha az etkilenmesini amaçlıyoruz. Batı girişindeki çalışma 6 kilometrelik bir kısmı kapsıyor. Burada çalışma başlatıldı. Koordinasyon yaparak, ivedilikle çalışmaları yürütmek istiyoruz" diye konuştu.
 
Çakır, Batı girişinde toplu taşıma konusunda bir çalışma yaptıklarını söyleyerek, "Tamamen hafif raylı sistem ve diğer toplu taşıma sistemi ile ilgili yan yolların genişlikleri planlandı. Şu an bu plan üzerinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Çok kısa bir süre içerisinde bu çalışmamızı kamuoyu ile paylaşacağız. Toplu taşımada yeni bir süreci başlatıyoruz. Şimdi 2 farklı firma bununla ilgili çalışmayı yapıyor. Bu koordinasyon bir sıkıntıdan dolayı değil, işlerin daha sağlıklı yapılması açısında çok önemli" ifadelerini kullandı.
 
Çakır, Batı girişindeki çalışmalarda yaklaşık 200 bin ağaç ve diğer fidan dikiminin yapılacağını aktardı.
 
Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız