SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevreyolu'na Trafik Düzenlemesi

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu alt geçit çalışması nedeniyle, doğu- batı yönündeki araç trafiğinin düzenlenmesi için geçici trafik uygulaması başlatılacağı açıklandı.

Malatya Belediyesi'nden konuya ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"Çevreyolu araç alt geçitlerinde devam eden çalışmalar kapsamında, yapılacak deplase işleri nedeniyle Batı- Doğu istikametinde geçici trafik uygulaması başlatılıyor.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Çevreyolu araç alt geçidi Üniversite otobüs durağı civarında, Malatya Belediyesi tarafından başlanacak deplase çalışmaları nedeniyle, bu bölgede geçici trafik düzenlemesi yapılacağı belirtilerek şu görüşlere yer verildi:

“20.09.2010 Pazartesi gününden itibaren Batı-Doğu istikametinde çevreyolunu kullanan sürücüler Turgut Temelli alt kavşağını birkaç metre geçtikten sonra sağa dönerek Boztepe Caddesine girecek, devamla Sobacılar Sokağından tekrar sola dönerek doğu istikametinde devam edecekler. Sürücüler eski Şire Pazarını geçtikten sonra Halfettin Sokak devamında tekrar sola dönerek çevreyoluna çıkış yaparak yollarına devam edebilecekler.

Geçici düzenleme yapılan noktalarda, araçların batı – doğu istikametinde seyredecek olması nedeniyle de sözkonusu güzergahlarda bazı sokak girişleri de trafiğe kapatılacak olup, sürücülerden yol gösteren levhaları takip etmelerini, belirletilen uyarılara uymalarını ve dikkatli olmaları bekliyoruz.

Sözkonusu alt geçit deplase çalışmaları tamamlandıktan sonra ise, trafik akışı tekrar eskisi gibi çevreyolu üzerinden verilecektir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız