SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevreyolu'nda Eylem!..

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu'nda kimliği belirsiz bir grubun lastik yakıp, Şemdinli'deki olayları protesto amaçlı bildiri dağıttıkları bildirildi.

Çevreyolu'nun Turgut Temelli kavşağı civarında, Pazar akşamı bir grubun bildiri dağıttığı belirtilirken, bir süre sonra aynı gruptakiler tarafından iki adet hurda lastik ateşe verildi. Grup kaybolurken, olay yerine gelen polisin "MLKP" imzalı "Yaşasın Şemdinli Direnişimiz" yazılı bildiri de bulduğu bildirildi. Lastikler itfaiye taraından söndürülürken, olay yerine gelen Emniyet Müdürü Orhan Savaş, "Güneydoğu'daki bazı yerlerdeki olayları bahane eden sempatizan takımının 'Malatya'da da biz varız' eylemi." değerlendirmesi yaptı.

Bu arada, İHD önderliğindeki gruplar da, Şemdinli olaylarını protesto için, meşaleli yürüyüş yaptıkları, basın açıklaması okudukları bildirildi. Bu eylemler sırasında bazı kişilerin, terör örgütü ve lideri lehine slogan attıkları da öne sürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız