SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevreyolu'nda Ölümlü Kaza

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti.
 
Kaza, Malatya merkez Çevreyolu üzeri Buğday Pazarı mevkiinde meydana geldi. Şenol A. yönetimindeki 44 EK 705 plakalı otomobil seyir halinde iken, yolun karşısına geçmeye çalışan Ali Rıza İzci'ye (78) çarptı. Ağır şekilde yaralanan İzci, ambulans ile kaldırıldığı Malatya Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otomobilin sürücüsü ise gözaltına alındı.
 
MALATYA PLAKALI TANKERİN KAZASI..

Öte yandan, Şanlıurfa Otoyolu’nda sürücüsü uyuyan tankerin yol kenarında çalışan işçilere çarpmasıyla 6 kişi yaralandı. Yaralıları almak için olay yerine hareket eden ambulans ile bir minibüsün çarpmasıyla da 2 kişi yaralandı. 8 yaralı çeşitli hastanelerde tedaviye alındı.
 
Kaza, saat 12.00 sıralarında Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu’nun 50’nci kilometresinde meydana geldi. Şanlıurfa’dan Gaziantep yönüne gelen 40 yaşındaki Yunus Teke Dereli yönetimindeki 44 LC 411 plakalı boş LPG tankeri, iddiaya göre, sürücünün uyuması sonucu, yol kenarında güvenlik önlemi alarak çalışma yapan Tekfen/Tubin-Özdemir İnşaat Grubu bünyesinde çalışan 32 yaşındaki Barış Kaplan yönetimindeki kepçeye ve yolda çalışan işçilere çarptı.
 
Kaza sonucu, tanker sürücüsü Yunus Teke Dereli ile kepçe operatörü Barış Kaplan, işçiler 26 yaşındaki Mustafa Ütkür, kardeşi 25 yaşındaki Sabri Ütkür, 38 yaşındaki Ahmet Sarıkaya, 32 yaşındaki Abdülcelil Öz yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Nizip Devlet Hastanesi Mehmet Cankesen Acil Ünitesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
 
Bu arada, kaza anonsunu alarak olay yerine gitmek için hareket eden 39 yaşındaki Halil Kılıç yönetimindeki 63 YU 504 plakalı ambulans yaralıları almak için şerit değiştirirken, Şanlıurfa yönünden gelen 43 yaşındaki İhsan Tonğa yönetimindeki 73 TC 443 plakalı minibüsle çarpıştı. Kazada hafif yaralanan minibüs sürücüsü İhsan Tonğa ile ambulans sürücüsü Halil Kılıç olay yerine çağrılan başka bir ambulansla götürüldükleri Birecik Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. (Fotoğraf bu kazadan)
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız