SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevreyolu'nda Ölümlü Kaza

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu'nda kamyonun çarptığı yaşlı şahıs öldü. Bu arada Adıyaman- Malatya yolundaki kazada ise 3 kişi yaralandı.

YAŞLI ŞAHIS KAZA KURBANI..
Çevreyolu üzerinde 36 yaşındaki M.E.T. yönetiminde bulunan 34..0539 plakalı kamyon, 83 yaşındaki V.D. adlı yayaya çarparak ağır yaralanmasına neden oldu. 11.00 sıralarındaki kazada ağır yaralanan V.DT., Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından gönderildiği Turgut Özal Tıp Merkezi’nde kurtarılamayarak öldü. Kamyon sürücüsü gözaltına alındı.

MALATYA YOLUNDA..
Edinilen bilgiye göre, Adıyaman istikametinden Malatya istikametine giden Hasan Ü. yönetimindeki 44 DF 751 plakalı kamyonet, karşı yönden gelen Fayik V. yönetimindeki 02 HE 144 plakalı otomobil ile çarpıştı. 8. kilometrede meydana gelen kazada her iki aracın sürücüsü ile otomobil içersinde bulunan Efsan Çakır yaralandı.
Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılırken, sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (Fotoğraf bu kazadan)

DİĞER KAZALAR..
Orduzu Aslantepe Caddesi’nde 21 yaşındaki M.Ö. yönetimindeki plakasız motosikletin çarptığı 13 yaşındaki S.B. adlı kız yaralandı.

Hastane Caddesi’nde bisikleti ile gezmekte olan 17 yaşındaki E.B.K., plakası alınamayan ve sürücüsü belirlenemeyen motosikletin çarpması sonucu yaralandı.

Çevreyolu’nda 33 yaşındaki M.M. yönetiminde bulunan 54..008 plakalı oto ile tali yoldan çıkan 37 yaşındaki H.Y. yönetiminde bulunan 44..039 plakalı otoya yandan çarptı. M.M.’nin yaralandığı belirtilirken, diğer aracın sürücüsü H.Y. ise M.M.’nin kendisini dövüp hakarette bulunduğunu öne sürdü. İki şahıs hakkında işlem yapıldı.

Çevreyolu’nda 32 yaşındaki S.Y.’nin yönetimindeki oto, karşıdan karşıya geçerken kararsız kalan 66 yaşındaki A.A.’ya çarptıktan sonra orta refüjde bulunan 21 yaşındaki E.Ü.’ye çarptı. İki yaralıdan A.A.’nın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi’nde 47 yaşındaki A.G.’nin yönetimindeki 26..839 plakalı otoyla çarptığı 81 yaşındaki H.Ö. yaralandı.

Hekimhan’dan Yazıhan yönüne gitmekte olan 31 yaşındaki S.Ş. yönetiminde bulunan 34..8151 plakalı oto, Karaca Köyü civarında şarampola uçtu. Sürücü ile araçta bulunan 25 yaşındaki S.D. yaralandılar.

Arapgir’den Malatya yönüne gelmekte olan 22 yaşındaki S.T. yönetiminde bulunan 58..519 plakalı oto Arguvan Yazıbaşı yol ayrımında yoldan çıktı ve bu kazada sürücü yaralandı.

Çelikhan’dan Malatya yönüne gelmekte olan 39 yaşındaki M.N.D. yönetiminde bulunan 02..529 plakalı oto Doğanşehir Kurucuova beldesi Kasımlar mezrası mevkiinde araziye uçtu. Araç sürücüsü ile eşi 40 yaşındaki Y.D. ve kızı 18 yaşındaki S.D.’nin yaralandıkları bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız