SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevreyolu'nda Trambüs Kazısı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:22:34
Çevreyolu'nda Trambüs Kazısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya çevre yolunda iki altgeçitte trambüs için çalışma başlatıldı.

Malatya Belediyesi’nin ilk etapta Şoför Okulu ile Malatya Üniversite’si arasında hizmete sunmayı planladığı trabmüs, toplu yolcu taşıması çalışması nedeniyle çevreyolundaki altgeçitte kazı başladı.

Elektrik ile çalışacak olan trambüs yolcu taşıma otobüsleri için Malatya-Elazığ karayolu Battalgazi Kavşağı ile Milli Egemenlik Caddesi ile Akpınar Kavşağı iki altgeçitte düzenleme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Aralık 2012’de ise Battalgazi kavşağı altgeçidi, Şubat 2011’de de Milli Egemenlik Caddesi ile Akpınar Kavşağı arasında altgeçit hizmete sunulmuştu.

Henüz bir iki yıl önce hizmete açılan altgeçitlerde birkaç yıl geçmeden kazı ve düzenleme çalışması başlatılması değişik yorumlara neden oluyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız