SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevreyolu'nun Doğusunda..

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu'nun Battalgazi Kavşağı ile Mişmiş Park arasındaki bölümde belediye tarafından düzenlemeler yapılacağı, bu konuda projenin tamamlandığı ve ihalenin 2008'de gerçekleştirileceği bildirildi.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun, düzenlemelerle ilgili temsili resimlerin de yeraldığı basın açıklamasında şöyle denildi:

"Çevre Yolunun, Battalgazi Kavşağı ile Mişmişpark arasındaki kısmında Malatya Belediyesi tarafından düzenleme yapılacak.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Çevre Yolunun Battalgazi Kavşağı ile Mişmişpark Fuar alanı girişi arasındaki yaklaşık 4 km’lik kısımda yeni düzenlemeler yapılacağı bildirildi.

Yapılan açıklamada, Malatya Belediyesi ile Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle yapılacak düzenlemeler ile ilgili proje çalışmalarının tamamlandığı belirtilerek, mevcut iki şeritli yolun; tali yolları iptal edilerek geliş ve gidişler 1’i emniyet şeridi olmak üzere 4’er şeride çıkarılacağı ve yolun plentmix sıcak asfalt ile kaplanacağı ifade edildi.

Açıklamada, projesi hazırlanan düzenlemeler kapsamında çevre yolunun söz konusu kısımlarında; Yürüyüş yolu, bisiklet parkuru, çocuk oyun parkı ve dinlenme parkları, süs havuzu, engelliler için görme engelli tuğlası ve engelli rampaları, şehri tanıtan reklam tabelalarının bulunduğu çoklu oturma gurupları ve dairesel oturma gurupları ile kamelyalar, modern bir şehre yakışan otobüs durakları, yeşillendirme ve çim ekimi, aydınlatma sistemleri ile çim amfiler yapılacağı belirtildi.

Öte yandan konuyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı H. Cemal Akın, yapılacak düzenleme çalışmaları ile ilgili projenin Malatya Belediyesi tarafından hazırlanmış olduğunu ve ihalesinin 2008 yılı içerisinde yapılarak işe başlanması için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Akın, “Çevre Yolu üzerinde yapacağımız düzenlemeler ile şehrimizin görünümüne prestij kazandırmış olacağız. Düzenlemeler tamamlandıktan sonra, bu bölge vatandaşlarımızın rahat bir şekilde gezip, dinlenebileceği, daha sağlıklı ve güvenli spor yapabilecekleri bir yer haline gelecektir” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız