SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevrimiçi Satranç Turnuvası

0
Güncellendi - 2020-04-24 03:26:02
Çevrimiçi Satranç Turnuvası
A- A+ PAYLAŞ

Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası’nın koronavirüs (kovid-19) salgını nedeniyle online ((bilgiyasara çevrimiçi bağlı olarak) yapılacağını kaydetti.

Türkiye Satranç Federasyonu( TSF) ana sponsoru Türkiye İş Bankası, tarafından 23 Nisan'a özel turnuva düzenleyecek. Federasyon tarafından hayata geçirilen “Türkiye için satranç” kampanyası kapsamında, Türkiye İş Bankası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel “İş Bankası Online Satranç Turnuvası” düzenliyor. Koronavirüs nedeniyle 20 yaş ve altı evde kalan sporcular 23 Nisan ve 19 Mayıs coşkusuna online satranç turnuvası ile ortak olacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, “23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ve TBMM’nin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle yıllık programımızda salonda yapılacak satranç turnuvası planlamıştık. Ancak malum gündem üzerine “”Evde kal” “Evde Satranç” “Türkiye İçin Satranç” kampanyaları vesilesi ile internet üzerinden online satranç turnuvası düzenlenecek” dedi. 

Toy, turnuvanın 25 Nisan Cumartesi günü 18.00’da başlayacağını kaydederek, “Dostluğun, barışın kardeşliğin, bayram ruhunun, hiç dinmeyen çocuksu heyecanımızın adı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımız var. Bayramımızı kutlamak üzere online satranç turnuvamızı gerçekleştireceğiz. Yediden yetmişe herkesi satranç turnuvamıza katılmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız