SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ceyhan'daki Bir Olay..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un eski futbolcularından olan Ceyhanspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu (fotoğrafta kırmızı eşofmanlı), Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Gurup'ta mücadele eden Ceyhanspor'da kadro dışı bıraktığı 2 futbolcusunun saldırısına uğradı. Teknik Direktör Orhan Kapucu, elinden bıçaklandığı iddialarını ise yalanladı.

Kulübün Başkanı Sedat Sözlü ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Kapucu, kadro dışı bıraktığı 2 futbolcunun saldırısına uğradığını, ancak elinden bıçaklandığı iddialarının doğru olmadığını söyledi.

Olayı basından duyan başta Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim olmak üzere Antrenörler Derneği Genel Başkanı İsmail Dilber ile Futbol Federasyonu yetkililerinin kendisini arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiğini ifade eden Kapucu, "Onlara şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Teknik Direktör Kapucu, takıma faydalı olmadıkları için kadro dışı bırakılan oyuncuların bu cahilce davranışını onaylamanın mümkün olmadığını belirterek "Ancak ben bu genç arkadaşlarımı daha sabah olmadan affettim. Umarım bu davranışları ileride karşılarına çıkmaz. Futbolun doğasında kadro dışı kalmak, futbolu bırakmak veya yıldız oyuncu olmak gibi birçok ihtimal var. Her kadro dışı bırakılan oyuncu böyle yaparsa, bunun adı spor olmaz başka bir şey olur" diye konuştu.

Kulübün Başkanı Sedat Sözlü de, Teknik Direktör Orhan Kapucu'ya yapılan saldırıyı Ceyhan halkına ve Türk futboluna yapılmış bir hareket olarak gördüklerini söyledi. Bu yüzden sonuna kadar hocanın yanında olduklarını belirten Sedat Sözlü, şöyle konuştu: "Hiç kimse Ceyhanspor'dan büyük değil. Ceyhanspor büyük bir camiadır. Futbolcuların yaptıkları davranış ne insanlığa ne de profesyonel futbolculuğa sığmaz. Bu tür davranışlarla da kimse bir yere varamaz."

Ceyhanspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu,gectiğimiz hafta Ceyhan Otogarı'nda bulunan Ceyhanspor Kulübü'ne gelen futbolcular Ö.Ö. ve T.A.'nın saldırısına uğramıştı.

Bu arada iki futbolcu ise daha sonra yaptıkları açıklamada, Kapucu'nun kendilerine saldırdığını, tabancasını çekerek ateşlemek istediğini, ancak tetik düşmesine rağmen silahın ateş almadığını öne sürmüşlerdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız