SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çeyiz Satışı İçin Yer

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi, Çeyiz Merkezi açtı.

Sümerpark'taki El Emeği Göz Nuru Çarşısı'nda Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından açılışı gerçekleştirilen İnci Çeyiz satış merkezi açılışına, Kent Konseyi Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım, Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar, Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu, Kadın Meclisi üyeleri ve alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar katıldı.

Çeyiz Satış Merkezinin açılışında bir konuşma yapan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu, Kadın Meclisinin bugüne kadar yapmış oldukları etkinliklerden bahsetti. Dirikolu, Kent Konseyi bünyesinde düzenledikleri konferanslar, paneller ve açmış oldukları kurslarla kadınlara kültürel anlamda destek olduklarını belirterek, ekonomik olarak da bütçelerine katkıda bulunacakları satış merkezi açtıklarını söyledi.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım ise, Kadın Meclisinin yapmış olduğu çalışmaları takdirle karşıladığını söyleyerek, "Kadınların incisi olan satış merkezi Malatyalılara hayırlı olsun" dedi.

Çeyiz Satış Merkezini gezenlere Kadın Meclisi üyeleri hazırladıkları yiyecekleri ikram ettiler. Kadın Meclisi tarafından yapılan açıklamaya göre satışa sunulan el ürünlerinin her çarşamba Kent Konseyindeki görevliler tarafından teslim alındıktan sonra fiyatlandırılıp İnci Çeyiz'e satılmak üzere teslim edileceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız