SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çeyrek Finaldeler

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:03:21
Çeyrek Finaldeler
A- A+ PAYLAŞ

2013 Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nda mücadele ettiği Sivas Grubu’nu 6 puanla ikinci sırada tamamlayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün çeyrek finalde mücadele edeceği kaydedildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 10 grupta düzenlenen 2013 Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonasına Sivas Grubu’nda yer alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Maraşgücü Spor’un arkasında grubu 6 puanla ikinci sırada tamamlamıştı. Grupta ikinci sırada yer almasına rağmen, en iyi averaja sahip takım olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, TFF tarafından yapılan değerlendirme sonucunda bir üst tura yükseldi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, Sivas Grubu’nda takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, grupta en iyi averaja sahip olan takım olmaları nedeniyle çeyrek finalde mücadele etme hak kazandıklarını söyledi.

Kulüp olarak iyi bir altyapı oluşturduklarına dikkat çeken Çelebi, “Amacımız Malatya bayan futbolunu ileri seviyelere taşımak. Bu amaç doğrultusunda altyapıya sporcu kazandırmaya devam ediyoruz. Bu noktada da okullarımızla iyi bir işbirliği içine girdik. İşte bu altyapıdan yetişen sporcular 2013 Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nda Malatya’yı temsil etti. Bu bizi ayrıca gururlandırdı. Bundan sonrada altyapıya gerekli önemi verip, Malatya’dan yetenekli bayan sporcuları Türk futboluna ve milli takıma kazandırmak istiyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız