SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çeyrek Ton Esrar

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir kamyonette yapılan aramada 245 kilo 394 gram esrar ele geçirildiği ve olayla ilgili olarak bir kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

ÇEYREK TON..
Emniyet Müdürlüğü'nün bu operasyona ilişkin açıklaması şöyle:

"Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 10.10.2010 günü Malatya İl Merkezinde müşterek olarak yapılan operasyonda;

Ş.O. isimli şahsın kullanmış olduğu araçta yapılan aramada 207 Kg 796 Gram Kubar Esrar Maddesi, 37 Kg 598 Gram Toz Esrar Maddesi olmak üzere toplam 245 Kg 394 Gram Esrar Maddesi ele geçirilmiştir.

Yakalanan şüpheli şahıs 11.10.2010 günü “UYUŞTURUCU ESRAR MADDESİ BULUNDURMAK VE NAKLETMEK ” suçundan adli makamlara sevk edilmiştir."

Yakalanan ve mahkemece tutuklanan Diyarbakır doğumlu Ş.O. adlı şahsın, uyuşturucuyu İstanbul'a götürmekte olduğu saptandı.

2 SOKAK SATICISI DAHA..
Bu arada, polisin sokakta uyuşturucu satanlara yönelik seri operasyonlarının da sürdürüldüğü, son olarak 100 gram esrarla yakalanan T.D. ve M.K. adlı şahısların gözaltına alındıkları açıklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız