SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ceza Tahtasındaki Malatyaspor

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor oyuncuları, 2005-2006 sezonunun ilk yarısı toplam 33 sarı 3 kırmızı kart gördü. Kulüp, çeşitli gerekçelerle 38.500 YTL para cezası aldı. Ayrıca 1 antrenör ve 2 yöneticiye çeşitli cezalar verildi.

KARTLAR
Eren Aydın Denizli, Ramazan Kahya Kayseri Erciyes ve Chris Grigulo Ankaraspor maçında çift sarı karttan kırmızı kart gördü.

Malatyaspor’da en çok sarı kartı gören isim orta sahanın çalışkan ismi Toth Balazs. Balazs, ilk yarıda 5 sarı kart görürken, Kayseri maçında 4. sarı karttan aldığı ceza nedeniyle oynayamadı. Savunmanın belkemiklerinden Ömer Erdoğan 4 sarı kart görürken, Samsun maçında cezalı duruma düştü.

Hakan Söyler, Sebastian Johansson ve Effa Owona 3’er, Okan Yılmaz, Bülent Akın, Taner Demirbaş, Mehmet Budak 2’şer, Eren Aydın, Mert Korkmaz, Ramazan Kahya ve Hakan Aslantaş 1’er sarı kart gördü.

Türkiye Kupası’nda Toth, Johansson, Hakan Aslantaş ve Mehmet Albayrak sarı kart gördü.

İlk yarının son haftası Malatya’da oynanan Gaziantepspor maçı “en temiz maç” olarak dikkat çekti. Bu maçta iki takımdan hiçbir oyuncu kart görmezken, Malatyaspor’a ceza da gelmedi.

DİĞER CEZALAR..
Malatyaspor, sahasında oynadığı Trabzon (12.500 YTL), Fenerbahçe (5.000 YTL), Diyarbakırspor ve Beşiktaş (2.500 YTL), Denizlispor (10.000 YTL) ve Ankaragücü (3.500 YTL), Kayseri’de oynadığı Kayserispor (2.500 YTL) maçlarından dolayı toplam 38.500 YTL para cezası aldı.

Malatyaspor, sahasındaki ilk ve son maçlarda (Vestel Manisa-Gaziantep) ceza almadı. Kupada Galatasaray’la oynanan maçla ilgili henüz bir karar çıkmadı.

Başkan Vekili İlhan Kavuk, Diyarbakır maçından sonra verdiği demeçten dolayı 5.000 YTL para cezası aldı. Yönetici Vural Sarıcı Konya, kaleci antrenörü Hakan Polat Kayserispor maçındaki davranışları gerekçe gösterilip cezaya çarptırıldı. Sarıcı 15 gün, Polat 1 maç ceza aldı.

Verilen cezaların ana gerekçelerini “saha olayları, talimatlara aykırılık, kötü ve çirkin tezahürat” oluşturdu.

ALEYHİNE EN ÇOK PENALTI VERİLEN TAKIMIZ..
Malatyaspor, Turkcell Süper Ligi’nde aleyhine en çok penaltı çalınan takım oldu. Vestel Manisaspor, Ankaraspor, Gaziantepspor ve Diyarbakırspor maçlarında verilen penaltıların 3’ü golle sonuçlandı. İlk yarının Malatyaspor'un 2-0 galip geldiği son maçında rakip Gaziantepspor penaltıyı gole çeviremedi.

Malatyaspor’un Galatasaray ve Trabzonspor maçında kazandığı penaltıları kaptan Mert Korkmaz gole çevirdi.

Temsilcimiz, Denizli Diyarbakır, Beşiktaş ve Ankaragücü maçında “aleyhine verilen, lehine verilmeyen” kart ve penaltı kararları sebebiyle ciddi puan kayıplarına uğradı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız