SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cezaevi İçin Kitap Kampanyası

A- A+ PAYLAŞ

Malatya E Tipi Cezaevi'nde barındırılmakta olan tutuklu ve hükümlülere kültürel katkı amacıyla Özel Bilgiyurt Koleji tarafından "Kitap Bağış Kampanyası" başlatıldığı bildirildi.

Cezaevi Sosyal Hizmet Uzmanı Taylan Kaya imzasıyla konuya ilişkin olarak şu bülten yayınlandı:

"Ceza İnfaz Kurumumuzda barınmakta olan tutuklu ve hükümlülerin kurumumuzda bulundukları süreleri boşa geçirmemeleri,sanat,meslek veya eğitime tabi tutularak tahliyelerinden sonra yeniden dönecekleri topluma ıslah edilmiş ,beden,zihin,ahlak ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir biçimde gelişmiş bir yapıya,özgür ve bilimsel düşünceye,gelişmiş bir dünya görüşüne sahip,insan haklarına ve onuruna saygılı,yapıcı ve verimli kişiler olarak yetiştirmek, bilgi, yetenek, beceri ve davranışlarını geliştirmek amacıyla ;

Malatya Ceza İnfaz Kurumu ve Malatya'da faaliyet gösteren Özel Bilgiyurt Koleji'nin, girişimleri ile gerçekleşen Türkiye ve Malatya genelinde KİTAP BAĞIŞ KAMPANYASI başlatılmıştır. Türkiye genelindeki bazı okullar ile iletişime geçilerek kitap kampanyasına destek verilmesi sağlanılmaktadır.

Özel Bilgiyurt Koleji Müdür Başyardımcısı ;Tarkan KÖYLܒnün girişimleriyle başlatılan kitap kampanyasında Bilgiyurt koleji öğrenci ve velilerinin kampanyaya yoğun ilgili oldukları gözlendi.

Daha önceki yıllarda köy okullarının kırtasiye, giyecek ve temel ihtiyaçlarını karşılayan Özel Bilgiyurt koleji bu yılda ceza evi mahkûmlarına yönelik böyle bir kampanya başlatarak, soysal sorumluluk duygusunu ve eğitimin nerde olursa olsun sürdürülebileceğini göstermek amacı ile dört duvar dört kitap başlığı adı altında kampanya düzenlemektedir. Kendini sorumlu hisseden, duyarlı her Türk vatandaşının katılımlarını bekliyor.

irt.geçilecek kişi:

ÖZEL BİLGİYURT KOLEJİ

HASAN ÇALIK DEVLET HASTANESİ ARKASI NO:22
Yeşilyurt / MALATYA

Tel: 0 422 481 36 36 - 0 422 481 33 43"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız