SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cezaevi Önündeki Saldırıya 1 Tutuklama

0
Güncellendi - 2016-04-20 18:50:42
Cezaevi Önündeki Saldırıya 1 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da cezaevi çıkışında yaşanan silahlı saldırı olayı ile ilgili gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Malatya’da geçtiğimiz Pazartesi günü E Tipi Cezaevi önünde yaşanan olayda Ayhan S.(29) silahlı saldırıya uğramış saldırgan ise olay yerinden kaçarak kayıplara karışmıştı. Cezaevinin güvenlik kameralarını incelemeye alan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri saldırının T.K. tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti.

Bu yönde soruşturmayı genişleten polisler kısa sürede şüpheli T.K.’yı suç aleti silahıyla birlikte gizlendiği evde yakalayarak gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ardından  adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevine gönderildi.

Olaydan hemen sonra saldırganın Serdar A. olabileceği belirtilirken, bu şahsın olayla ilgili olmadığı anlaşıldı.

iha- Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ENDER (7 yıl önce)
    Aşağıda yorum yapan kardeş gözünü niye açmıyosunuz demiş allaha şükür fotoğrafdaki arkadaşın yüz kızartıcı bi suçu yok aslan gibi malatyada çarşıda korktuklarınızın görünce önünüzü iliklediklerinizin hakkını vermiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • ENDER (7 yıl önce)
    Editör kardeş internet kabadayılarının yorumlarını yayınlıyosun sahte hesaplarından.ben gerçek ismimi mailimi açıkca yazmışım yayınlamıyosun.hayırdır...
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAM (7 yıl önce)
    sanki suçlu polisler gözünü niye açmıyorsunuz bir değil iki değil kimi ifşa ediyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla