SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Cezaevi Yapılacak Dedim Diye..'

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:24:56
'Cezaevi Yapılacak Dedim Diye..'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Öznur Çalık,”Bizim şiarımız ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın” dedi. 

Milletvekili Çalık, Akçadağ İlçesi’ne yaptığı ziyarette AKP Akçadağ İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ettikten sonra esnafı gezerek sohbet etti. Ardından Akçadağ Kaymakamı Ramazan Keskin’i ziyaret etti.

Çalık’a İl Başkan Yardımcısı Turan Canpolat, İl Yönetim Kurulu üyesi Cumali Altıntop, Cumali Özcan, Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya, Akçadağ İl Genel Meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

Partililer ile İlçe binasında yapılan toplantıda konuşan Çalık, Akçadağ’a yapılan hizmetlerden bahsederek Akçadağ Anadolu Lisesi’nin pansiyon ihalesi bir hafta sonra yapılacağını bildirdi. Çalık,‘’TOKİ tarafından konut yapımına başlanılmıştır. Pansiyon ihalesi ise bir hafta sonra TOKİ tarafından yapılacak. İnşallah bu dönem içerisinde hastanemizin temelini de atacağız. Kültür sitesiyle ilgili olarak ise, arkadaşlarla beraber Kültür Bakanlığı’na yaptığımız ziyaret çerçevesinde maalesef uzun zamandır atıl vaziyette kalan Kültür Sitesi’nin yıkımına karar verildi. Yerine yeni bir Akçadağ Kültür Merkezi yapılacak’dedi.

Çalık Akçadağ’a yapılacak olan cezaevi için yapılan eleştirilere cevap verdi. Çalık, "Akçadağ’a ve Malatya’ya çok önemli bir hizmeti gerçekleştiriyoruz. Bunu duyanlar ‘Öznur Hanım Malatya’ya cezaevi yapılacak diye haber veriyor’ diyerek eleştiriyorlar. Arkadaşlar bizim şiarımız ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’. İnsan cezaevinde de yaşıyorsa Türkiye’ye yakışır şekilde yaşamalıdır. Sosyal devlet anlayışını bilmeyen siyasi partiler AK Parti’den sosyal devlet anlayışının ne demek olduğunu öğrenmeliler” ifadelerini kullandı.

Parti ziyaretinden sonra esnafı gezen Çalık, ardından Kaymakamlığı ziyarete etti.

Ziyarette konuşan Akçadağ Kaymakamı Ramazan Keskin, ‘’2013 yılı içerisinde hükümetimizin büyük bir projesi olan KOYDES kapsamında 12 km birinci kat asfalt ihalesini verdik, bitmek üzere. Yine Ilıcak - Keklikpınar arasının ihalesini yaptık. Toplamda 15 km’den fazla asfalt yapıyoruz.’’ dedi.

Çalık ise konuşmasında, birinci ve ikinci asfalt konusunda ve stabize yollarla Akçadağ’a çok güzel hizmetler yaptıklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız