SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cezaevi'nde Aşure Dağıtıldı

A- A+ PAYLAŞ

 
Malatya Belediyesi bünyesinde bulunan Esenlik Şirketi tarafından, Muharrem ayının 10'uncu günü dolayısıyla Malatya E Tipi Cezaevi'nde tutuklu ve hükümlülere aşure ikram edildi.  
 
Aşure dağıtım programına Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, Cezaevi Cumhuriyet Savcısı Erdinç Hakan Özdabakoğlu, Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Şerafettin Güngör, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Münür Özpolat ve Müsiad Malatya Şube Başkanı Namık Şahin katıldı.
 
Esenlik Şirketi tarafından,  Malatya E Tipi Cezaevinde görev yapan güvenlik görevlileri,  tutuklu ve hükümlülere toplam Bin 300 kişilik aşure dağıtıldı. Bir kısım tutuklu ve hükümlülerle idareciler  E Tipi Cezaevi yemekhanesinde birlikte aşure yedi. 
 
Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın yaptığı konuşmada Esenlik şirketi yöneticilerine teşekkür etti. 
 
Tutuklu ve hükümlüler adına söz alan bir tutuklu ise Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, Cezaevi Cumhuriyet Savcısı Erdinç Hakan Özdabakoğlu, Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Şerafettin Güngör ve Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz'a teşekkür  etti.
 
AŞURE MALZEMELERİNİ VAN'A GÖNDERDİLER
 

Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri bu yıl beşincisini yapacakları Aşure etkinliğini yapmayarak topladıkları aşure malzemelerini Van Anadolu Öğretmen Lisesine gönderdiler.
 
Okul Müdürü Hüseyin Kara konu ile igili yapılan açıklamada, ”İlkini 2007 yılında yaptığımız ve son dört yıldır gelenekselleştirdiğimiz Aşure etkinliğinin bu yıl beşincisini yapacaktık.
 
Ancak Van’da meydana gelen deprem bütün halkımız gibi bizi de derinden üzdü.Van’daki öğrencilerimizin acılarını paylaşmak ve yalnız olmadıklarını göstermek için,bu yıl yapacağımız aşure etkinliğinden vazgeçerek öğrencilerimiz tarafından getirilen aşure malzemelerini Van Anadolu Öğretmen Lisesine gönderiyoruz.
 
Daha önce öğrencilerimizin getirmiş olduğu giyisi,battaniye ve bir miktar parayı Kızılay vasıtasıyla Van’a göndermiştik.Bir daha böyle felaketler yaşanmaması dileği ile Van Anadolu Öğretmen lisesi Öğrenci ve öğretmenlerine sevgilerimizi yolluyoruz” dedi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız