SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cezaevinde Çer-Çöp Eğitimi

0
Güncellendi - 2017-06-16 17:45:09
Cezaevinde Çer-Çöp Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Muammer Zafer, 5 Haziran Dünya Çevre günü dolayısıyla E-Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki görevli personeller ile hükümlü ve tutuklu 97 kişiye ‘Çer-Çöp Atık Geri Kazanım” projesiyle ilgili eğitim verildiğini söyledi.

“DÜNYADAKİ VAR OLAN KAYNAKLARIMIZI ÖZENLE KORUYALIM”

Yeşilyurt Belediyesi olarak dönüştürülebilir atıkların geri kazanımı, doğal kaynakların korunması ve gelecek nesillere kazandırılması için yoğun çalışmalar sergilediklerini vurgulayan Başkan Yardımcısı Muammer Zafer, “Tüm dünyada son yıllarda çevre kirliliği ve çevrenin korunması konusunda giderek artan bir bilinçlenme söz konusu.  Yeşilyurt Belediyesi olarak doğal kaynakların korunması ve gelecek nesillere olabildiğince kaliteli bir doğal çevre bırakılması çabası içindeyiz. Kıt olan doğal kaynakların hızla tükendiği dünyamızda, var olan kaynakların özenle kullanılması hepimiz için bir zorunluluktur. Önemli olan çevreyi kirletmeden, geri dönüşüm ürünlerini toplamak, ayırmak ve yeniden kullanıma kazandırmaktır. Gelecek nesillere temiz bir toplum ve köreltilmemiş bir çevre bırakmak zorundayız. Bu çevre hepimizin, çevremizi koruyalım, temiz tutalım, atıklarımızı da geri dönüşüm kutularına atarak bir ağacı daha kurtaralım” diye konuştu.

“ÇER-ÇÖP ATIK GERİ KAZANIM PROJESİNİ EĞİTİM ÇALIŞMALARIYLA ANLATIYORUZ”

E-Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda ‘ Çer-Çöp Atık Geri Kazanım’ projesiyle ilgili tertip edilen eğitim çalışması hakkında bilgiler veren Başkan Yardımcısı Zafer, “Gelecek nesillere sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre bırakmak amacıyla ilçemizdeki okullar başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları ve kurumlarımızda bilgilendirme seminerlerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda; Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personellerimiz 5 Haziran Dünya Çevre günü dolayısıyla ziyaret ettikleri E-Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda görevli personeller ile hükümlü ve tutuklu 97 kişiye çevre ve geri dönüşüm konularında eğitimler verdiler. Doğal kaynakların korunması, çevre ve geri dönüşüm konularını kapsayan eğitim çalışması oldukça faydalı geçti. Eğitim çalışmalarımızı yaygınlaştırarak devam ettireceğiz” dedi.

‘ Çer-Çöp Atık Geri Kazanım’ projesi kapsamında Yeşilyurt İlçesinde devam eden çalışmalar ile geri dönüşümün önemi üzerine hazırladıkları sunumu slayt sunum şeklinde katılımcılarla paylaşan Yeşilyurt Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünde görevli Çevre Mühendisi Ahmet Kerem Doğrul, bilgilendirme çalışmasını dikkatlice takip eden görevli personeller ile hükümlü ve tutukluların yönelttikleri tüm sorulara detaylı bir şekilde yanıt verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • EROL (6 yıl önce)
    Bu işi okullar açıldığında öğrencilere uygulanırsa daha verimli olur.
    0
    0
    Yanıtla