SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cezaevinde Dönüşümlü Açlık Grevi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya E Tipi Cezaevi'nde barındırılan 5 PKK'lının daha 3 gün süreli açlık grevine başladıkları bildirildi. Geçtiğimiz günlerde de 7 PKK'lı aynı süreli açlık grevi yapmışlardı.

Malatya E Tipi Cezaevi'nde PKK Kongragel terör örgütü mensubu olmak suçundan barındırılan Tunceli nüfusuna kayıtlı Kahraman Güvenç, Bülent Atmaca ve Hamili Yıldırım ile Adıyaman nüfusuna kayıtlı Ali Çabuk ve İran uyruklu Mustafa Hidri adlı tutukluların, "terör örgütüne yönelik askeri operasyonların devam etmesi, terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'a tecrit uygulanması, milliyetçi tahriklerle yasal zeminin ortadan kaldırılması, demokratik ve barış içerisinde birlikte geleceğin sağlanmasında tehlikeli gelişmeler olduğu" gerekçesiyle, 17 Mayıs'ta 3 gün süreli açlık grevine başladıkları ve bu eylemlerini 19 Mayıs'ta bitirecekleri belirtildi.

Cezaevinde, 7 PKK'lı geçtiğimiz Cumartesi günü aynı gerekçeyle 3 gün süreli açlık grevi yapmış ve Pazartesi günü eylemlerine son vermişlerdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız