SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cezaevi'nde İftar

A- A+ PAYLAŞ

Vali Ulvi Saran'ında aralarında bulunduğu protokol üyeleri iftarları cezaevinde tutuklu ve hükümlülerle beraber açtılar.

Malatya E Tipi Cezaevi'ndeki iftar yemeğine Vali Ulvi Saran, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cezaevi Cumhuriyet Savcısı Erdinç Hakan Özdabakoğlu , İl Jandarma Komutanı Albay Recep Ayaz, Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Pehlivan, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Malatya E Tipi Cezaevi Müdürü Şerafettin Güngör ile bazı belde ve ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri katıldılar.
Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Malatya Cezaevi'nin kendisini ispatladığını söyleyen Vali Saran, "Cezaevimiz, Türkiye'deki cezaevi kavramanı değiştirecek bir başarıyı elde etmiştir. Okuma faaliyetleri ile Malatya Cezaevi, Türkiye'ye örnek olacak bir cezaevidir" dedi. İftar yemeği il Müftüsü Hacı Yusuf Gül'ün duası ile sona erdi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız