SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cezaevinde İntihar..

A- A+ PAYLAŞ

Pütürge ilçesinin Kökpınar Köyü'nde, geçen yıl Ağustos ayında tartışma sonucu baba-oğulu öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan ve Malatya E Tipi Cezaevi'nde barındırılan 50 yaşlarındaki Vahap Y., psikolojik sorunları nedeniyle tutulduğu müşahade odasında, elektrik kablosuyla intihar etti.

Vahap Y.'nin, geçtiğimiz Salı günü saat 10.30 sıralarında, psikolojik sorunları nedeniyle tutulduğu müşahade odasında, elektrik duyu içerisindeki kabloyu sökerek, merdiven demir korkuluğuna bağladığı ve daha sonra intihar ettiği öğrenildi.

Vahap Y.'nin, Kökpınar Köyünde bahçe komşuları olan 51 yaşındaki Mehmet Albayrak ile 26 yaşındaki oğlu Ramazan Albayrak'la su anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı, daha sonra av tüfeğiyle ateş ederek baba-oğulu öldürdüğü iddia ediliyordu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız