SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cezaevinde Konferans

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Cezaevi'ndeki kadın tutuklu ve hükümlülere Kadın Hastalıkları ile ilgili bilgiler verildi.

E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu tarafından yapılan açıklamada, "Kurumumuzdaki bayan hükümlü ve tutukluların psiko-sosyal durumlarını en üst düzeyde tutmak, tahliye olduklarında topluma uyumlarını ve kendi özgüvenlerini kazanmalarını sağlamak amacı ile yürütülen sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında, Malatya'da bulunan özel hastanelerden Gözde Tıp Merkezi'nde Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yapmakta olan Opr. Dr.Meral Baytur tarafından Kadın Hastalıkları konulu konferansı, 35 bayan hükümlü, tutuklu ve görevli personelin katılımı ile kurumun çok amaçlı konferans salonunda yapılmıştır" denildi.

Konferansta, kadınlarda meydana gelen rahatsızlıkların oluş nedenleri, toplu yaşam yerlerinde kadınların dikkat etmesi gereken hijyen kuralları, olaşabilecek rahatsızlıklarda meydana gelen risk faktörleri, belirtileri, alınması gereken önlemler bayan hükümlü ve tutukluların soru cevap şeklindeki katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Düzenlenen konferansa, E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Öğretmeni Hatice Karabağ, Kurum Psikoloğu Nazime Demir ve görevli bayan memurların da katıldığı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız