SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cezaevinde Televizyon Kavgası

A- A+ PAYLAŞ

Hırsızlık suçu hükümlüsü, koğuş arkadaşlarıyla seyredilen televizyon kanalı yüzünden tartıştıktan sonra kendini yaraladı.

Olay Arguvan K-2 Tipi Kapalı Cezaevi’nde meydana geldi. Hırsızlık suçundan hükümlü A.K.G., öğle saatlerinde koğuş arkadaşlarıyla izlenecek kanal yüzünden tartıştıktan sonra sağ kolunu jiletle keserek kendini yaraladı. İlçe Sağlık Ocağı’nda tedavisi yapılan şahıs tekrar cezaevine konuldu.

DİĞER OLAYLAR..
Yine Arguvan K-2 Ceaevi’nin tecrit koğuşunda “Yağma” suçundan hükümlü olarak barındırılan 18 yaşındaki H.E.’nin, ruhsal bunalım sonucu koğuş içerisindeki pencere camı ve demir parmaklıklara zarar verdiği gerekcesiyle hakkında soruşturma açıldı.

Malatya E Tipi Kapalı Cezaevi C-3 Çocuk Koğuşunda “Yağma” suçundan tutuklu bulunan 17 yaşındaki H.K. de, koğuştaki diğer hükümlülerle girdiği tartışmanın sonunda elini mutfak camına vurarak kendini yaraladı ve Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız