SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cezaevine Kitap Bağışı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Rotary Kulübü tarafından E Tipi Kapalı Cezaevi'nin kütüphanesine kitap bağışında bulunulduğu bildirildi.

Cezaevinden konuya ilişkin şu bülten yayınlandı:

"Cezaevi dediğimizde aklımıza sadece tutuklu ve hükümlülerin kapalı alanlarda tutmak ve özgürlüklerinden yoksun bırakma gelmektedir, ancak son yıllarda değişen ve gelişen cezaevi düşüncesinde tutuklu ve hükümlülerin barındırıldıkları süreçlerde sağlıklı ve özsaygılı yaşamalarına yardım ve destek olacak ,sorumluluk duygularının gelişmesini artıracak ve toplumun bir üyesi olarak potansiyellerini geliştirilmelerinde yardımcı olacak davranış ve yeteneklere sahip olmalarını teşvik edecek türden faaliyet ve programlardan yararlanmalarını sağlamayı amaçlamıştır.

Yemek, içmek nasıl bedenimizin ihtiyacı ise, okumak da ruhumuzun vazgeçilmez bir ihtiyacıdır. Sıkıntımızı unutmak; hayatımızı, ruhumuzu, kafamızı, düşüncelerimizi ve fikirlerimizi aydınlatmak için mutlaka okumaya ihtiyacımız vardır.

Kitap, hiç şüphesiz fertlerin ve milletlerin hayatım değiştiren, yenileştiren ve ilerlemelerini sağlayan en önemli vasıtalardan biridir. Bizi maddi manevi yönden üstün kılan bilgiler, kitap sayfaları arasındadır. İyi kitap, insanda olumlu ilgilerin uyanıp gelişmesine yardım eder. Bu hedeflere ulaşmak için ceza infaz kurumumuzda kalan hükümlü ve tutuklulara yönelik olarak düzenli olarak OKUMAYA teşvik etmekle birlikte , KÜTÜPHANEMİZİ yenilemekteyiz. Malatya ROTARY KULÜBÜ tarafından Sayın İrfan Aksoğan ve Dr. Hamdi Özcan Beyler tarafından kurumumuz kütüphanesine 80 adet kitap bağışında bulunmuşlardır.

Malatya ROTARY KULÜBÜNE teşekkür ederiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız