SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cezaevi'nin Ebru Sergisi

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:06:44
Cezaevi'nin Ebru Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya E Tipi Cezaevi’nde kalan tutuklu ve hükümlülerin yaptığı ebrulardan oluşan sergi açıldı. 

Malatya E Tipi Cezaevi’nde düzenlenen ebru kursuna katılan tutuklu ve hükümlülerin yaptığı eserler, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Malatya Park AVM’deki sergide açıldı. Sergide satılan tablolarından elde edilen gelir, eseri yapan tutuklu ve hükümlüye verilecek.

Toplam 78 adet ebru tablosunun yer aldığı serginin açılışına Vali Vasip Şahin, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Baro Başkanı Eyüp Kutlubay, Yeşilyurt Belediye Başkanı Ahmet Kavuk, Belediye Başkan Yardımcısı ve Yeni Malatyaspor Başkanı Ertan Mumcu, Malatyapark AVM Genel Müdürü Kemal Arslan ile kalabalık bir topluluk katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız